Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení penisu vs podvádění

Od: petracc* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chci se zeptat. Muj přítel mi tvrdí ze ho vzdy jednou do roka pálí penis po pohlavnim styku a říká, že jsem ho urcite podvedla, což pravda není, jaká muze být jiná přícina pálení penisu? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

2x

Jen jednou do roka? To je trochu málo. *andel*

lidus*
hodnocení

0x

Napadé mě pouze kvasinková infekce ze kterou vy žijete aniž vám příliš vadí, zkuste krém Clotrimazol nebo nějaké čípky na infekci, další možost jsou stěry u gynekologa. A není to špatné mazaní-alergie na nějaký lubrigant?

petracc*
hodnocení

Děkuji :) a krém je na recept ci si ho mohu volne koupit v lékárne. Právěže lubrigant nepoužíváme. Je mi jen divne, proc to je jen jednou do roka a ne i jindy, když by mě měla otravovat kvasinkova infekce.

silvister

*ee* také si myslím,že spíš podvádí on Vás...A netvrdí Vám to někdy v létě? Kdy se jezdí,nebo lítá na dovolenky?

I s tím jsem se malinko setkala...

kr*
hodnocení

0x

Nejspíš podvedl on Vás.

petracc*
hodnocení

Jenže jakmu to dokazat že to paleni nezbusobují já, ale on aby me přestal obviňovat?

1jara*

Máte mu jednu vrazit ať se vzpamatuje, nebo rozchod. Žít se žárlivcem je nesnesitelné, začíná to nenápadně.

Tak to bude muset jedine vyzkouset s jinou. Pak se uvidi...

petracc*
hodnocení

S jinou? trosku směšné ne? jako aby mel dovoleno to dělat s jinou, tak to v žadnem pripade, ale děkuji za radu teda *mala*

pb®

Jak? Predpokladam, ze chodite minimalne jednou rocne ke gynekologovi, tedy Vas zdravotni stav je pod dohledem lekare. A kampak chodi on? Hm, asi nikam.

marenka*
hodnocení

0x

Pokud vyloučím, to co si myslím v první řadě a to je to, že to zkouší, žárlí, tak jednou do roka ho může pálit penis z písku v močových cestách, resp. v ledvinách. Já to mívám jednou za čas. Sic nejsem muž, ale močové cesty máme stejné. Jen ten vývod je jiný. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]