Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brazilský keratin - zkušenosti?

Od: de* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Nedávno jsem se na internetu dozvěděla o brazilském keratinu. Keratinové ošetření má vlasy narovnat a hlavně ošetřit. Kůra sama o sobě moc levná záležitost není a aplikace od odborníka určitě také ne. Proto by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s tímto typem ošetření a jestli má cenu tolik peněz (pro studentku to tedy určitě je hodně peněz) investovat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radus*
hodnocení

2x

Já s ním zkušenosti nemám , ale stačí minutové ,,googlení"a najdete plno odkazů na diskuze , kde si můžete přečíst o zkušenostech,ceně atd. :)

Pro představu pár vložím :) :

omlazeni.cz/...

diskuse.dama.cz/...

dlouhevlasy.cz/...

;)

petricka
hodnocení

0x

Ahoj zkušenosti mám skvělé, vlásky mám po keratinu, jsou hladké a narovnané.Produkty kupuju na www.vlamon.cz.

Nemáš se čeho obávat, sice jsem taky měla obavy, ale tím jak jsem pořád žehlila vlasy co druhý den, jsem konečně spokojená a neničím si dál vlasy, s přípravky na žehlení není o co stát, takovou kvalitu to v obchodě nemá, Takže běž do toho, je to fakt bezvadné.

petricka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]