Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nedávno jsem se na internetu dozvěděla o brazilském keratinu. Keratinové ošetření má vlasy narovnat a hlavně ošetřit. Kůra sama o sobě moc levná záležitost není a aplikace od odborníka určitě také ne. Proto by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s tímto typem ošetření a jestli má cenu tolik peněz (pro studentku to tedy určitě je hodně peněz) investovat.
Ahoj zkušenosti mám skvělé, vlásky mám po keratinu, jsou hladké a narovnané.Produkty kupuju na www.vlamon.cz.
Nemáš se čeho obávat, sice jsem taky měla obavy, ale tím jak jsem pořád žehlila vlasy co druhý den, jsem konečně spokojená a neničím si dál vlasy, s přípravky na žehlení není o co stát, takovou kvalitu to v obchodě nemá, Takže běž do toho, je to fakt bezvadné.
petricka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.