Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nerostou vlasy

Od: vlasy odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám dlouhé vlasy po ramena-jsou zdravé, husté, nepadají mi- ale vůbec mi už nechtějí růst. Už se 3 roky nestříhám,ale vlasy mají pořád stejnou délku. Prosím poradte mi, jak mám vypěstovat delší vlasy...! děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zima*
hodnocení

2x

Zkuste pravidelně trochu zkrátit konečny a mírně prostříhat. I když znám lidi, kteří mají vlasy trochu pod ramena a taky říkají, že nemůžou docíli toho, aby ještě porostly.

polinek*
hodnocení

2x

,,ahoj,,každému člověku nenarostou vlasy jak by chtěl...Někomu narostou až málem po zem ale někomu po ramena a je rád. Je to dané S tím nic nenaděláš.. Vlas dorůstá do určité délky a pak vypadne a roste další...je to cyklus a u každého jak jsem psala výš ,,do jiné délky..

borax*
hodnocení

2x

No asi to bude genetické, ale tady je nějaký článek.. dlouhevlasy.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]