Nejste přihlášen/a.
Mám velmi těžké (zdravé) vlasy a pokaždé, když je natupíruji nebo nalakuji,do půl hodiny zplihnou vlastní vahou, přestože chodím pravidelně k holičce a nechávám se prostříhávat. Tužidla ani vosky mi nepomáhají. Všude se řeší jen jak dodat objem jemným vlasům, tak prosím o radu tady Děkuji předem za odpovědi.
I když píšete že tužidla ani vosky nepomáhají nepomohl by postup díky kterému mě objem vydrží pár hodin ? Na hřeben dejte pěnu na zvětšení objemu vlasů a pomalu ji, pramen po prameni,nanášejte na vlhké vlasy. Vyhněte se ale špičkám. Pak se dejte do foukání a pomocí kartáče nadzdvihujte vlasy už od kořínků. Trik je, že při vysoušení vlasů nakonec postříkáte kořínky lakem a ten způsobí, že si opět nelehnou.
Koukněte na Mahulenu Bočanovou. Jaké ona má nádherné, těžké vlasy, se kterými se nedá téměř nic dělat. A jaká je krásná! Nádherná ženská! Váš problém není ve vlasech, je ve vaší hlavě!
,,no tak BOčanová se mi nelíbí je taková nějaká divná s tím čelem,vlasy jí rostou i na čele jako opičce Ale ONA má dlouhé vlasy ,které svou váhou padají ,,nosí je ulízané ..no hrůza.
Vlasy tohoto typu jaké máš ty,chtějí kratší střih,,, aby na ně nepůsobila ta váha! Tobě tedy sportovní účes,pokud jsi typ.
pokud chceš vlasy delší,počítej s tím,že nic nenaděláš,,,,ale buď ráda že máš tento problém a ne ten druhý...
Nejlepší bude, když si vlasy budete umývat obyčejným kopřivovým šamponem (cena asi 50,- Kč) nebo zkuste šampon od značky Syos (asi 130,- Kč). Sama používám oba šampony, po měsíci je střídám a s výsledkem jsem velmi spokojená. I po natupírování nebo nalakování by měly držet.
Já mám přesně takovýdle problém Ikdyž používám šampony na objem a foukám, tak to nejde, stejně jsou pak zplihlé...tak jsem rezignovala a nefénuju, nezatěžuju sprejema, snažím se o ně starat at vypadají zdravé. Prostě to nemá cenu, nadýchaný jsem je měla když jsem byla blond, nevim proč, jestli tim peroxidem byli jemnější..ale teď jsem zas nahnědo a jediný, co mi celkem pomáhalo byl šampon Elséve, takovej růžovej se zelenym proužkem, na mastné vlasy. Jak těžknou, tak se mastí a s tímhle šamponem vypadaly déle svěží a trochu i s objemem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.