Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevěděla jsem, kam mám otázku zařadit, tak snad nevadí, že jsem ji dala sem. Víte, už od malička jsem měla sen. Už název napovídá, o jakej sen jde. Ano, je to zpěv. Vždycky jsem si přála, umět alespoň trochu zpívat. Je jasný, že nikdy nebudu žádná zpěvačka, ale snad by šlo z tím mým "zpěvem" něco udělat. Myslím, jestli neznáte nějaký typy, na lepší techniku, čistotu a rozsáhlost zpěvu. Hledala jsem už na internetu, i na světových stránkách. Ale nikde nic moc není. Na českých vůbec a anglický si musim překládat v překladači a ten to nepřeloží přesně, aby to dávalo smysl...
Děkuju za jakýkoliv komentář!
Barčo, pokud je Vám cca do 18 let, zkuste základní uměleckou školu. Pokud je Vám více, stát na studium dospělých na ZUŠ nepřispívá, takže byste si to musela jedině zaplatit (celou částku, jinak se platí cca 1000Kč / pololetí), a to je palba, to mi věřte. Jinak se podívejte u Vás ve městě, zda tam nefunguje nějaký sbor, třeba pár ženských, které chodí zpívat do kostela, na zábavy a podobně.
Lepší techniku, rozsah a čistotu získáte jedině tréninkem.
Hlavně poslouchat zpěv, zpívat si s písničkama, jít do lidušky, nechat se zkritizovat od kamarádů, který maj hudební sluch, zpívat si s kytarou, ale napřed třeba s piánem. Možností je moc.
Přeju krásné zpívání a radost z muzicírování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.