Ahojte! Prosím vás nemáte někdo pro mě radu? Mám dlouhou zimní bundu, u krku je"vysoký límec"nebo jak to nazvat. No a v tom je ten problém. Když bundu zapnu až pod bradu, rozepíná se mi když pohnu hlavou nebo se podívám dolů. Jak to tak po sobě čtu, vypadá to celkem směšně, ale docela mě to otravuje. Pokud víte někdo co s tím, budu ráda, když poradíte Děkuji moc!
Těžká rada tam, kde moc na výběr není. Zřejmě u zipu chybí takový ten zobáček na zajištění, aby se zip samovolně nerozevíral. Zkus ještě u jezdce na zipu stisknout trochu kleštičkama tu jeho spodní část. Snad to trochu pomůže. Pokud ne, tak opravdu nezbývá nic jiného než vyměnit zip, jak už ti radila nensy.
Měl jsem stejný problém. Nechal jsem si našít až nahoru k límci suchý zip, takže když mám zip až ke krku přelepím to ještě sucháčem a je to, nic se nerozjíždí.
Děkuji vám moc za rady, uvidím jak to teda pořeším! Možná jste mi zachránili (aspoň v rámci možností) moje duševní zdraví! Mějte se a ještě jednou dík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.