Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dámský elektrický holící strojek

Od: marenka* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Přemýšlím o koupi holícího strojku. (planžeta). Vycházím z toho, že ve finále ušetřím, protože jednorázové strojky jsou drahé a vyhodí se po pár použitích. Dívala jsem se na net a jsem z té široké nabídky zmatená. Máte zkušenost? *modla* Podpaží, třísla, co jsem se dívala na strojky, tak plno nástavců ani nepotřebuji. *nevi*

Moc děkuji za odpovědi. *pusa*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Mařenko, ženské doma mají Brauna asi za 3.000,-, ale stejně dost často používají žiletky. Podle mě, pokud koupíš planžetový, tak po něm vždycky bude strniště, jako u nás chlapů. Pokud koupíš s pinzetami, tak ty chloupky vytrhávají a nemusíš tuto operaci provádět tak často. Asi to bude bolestivější, ale nesrovnatelně účinnější, Planžetový je jenom oholí - seřízne. Z nástavců si ženské chválí ten chladící, co se uchovává v mrazáku a vlastně ochlazuje kůži, aby to vytrhávání nebylo tak bolestivé.

marenka*
hodnocení

*sok* Tedy Láďo, Vy mi dáváte. *smich* Díky za upřímný názor, to mě nenapadlo, že mi zůstane strniště, manžel elektrický strojek nevede, ani nechce, takže si to nemůžu ověřit, ale věřím Vám. *palec* Objednávku jsem zadala, ale nakonec nepotvrdila, nevím proč. :D Pinzet se na určitá místa bojím. Jau. *hi* Ještě popřemýšlím. Děkuju. *pusa*

raadek*
hodnocení

0x
Četl jsem na Heuréce výborné recenze na strojek Bobr. R.
marenka*
hodnocení

*smich* Radku co? Bobříka nevlastním, ale dejte odkaz. *palec* Prosím. *frajer*

jolinar*

Mařenko já mám tenhle, ale nástavce jsou někde zapomenuty, tak si myslím, že stačí koupit bez nich, ale jinak je dobrý mám ho na zimu :)

braun-shop.cz/...

Na léto mám nějaký starý model Phillipsu

eod.cz/...

Tak dobrý výběr :)

marenka*
hodnocení

Joli, díky. Na ten Braun jsem se dívala včera, na jedněch stránkách ho mají dokonce za tisícovku - výprodej. *frajer* Ještě se zeptám, nebolí to - víte kde. *hi* Někde jsem četla, že občas "kousne". Je to tak, nebo se to dá vydržet? *modla*

jolinar*

Mě se tada ještě nekousl, takže nebolí a je opravdu super, příjemný do ruky. A za tisícovku, to je super :) Jak říkám nástavce nepoužívám, ale já bych si ho koupila znovu :)

marenka*
hodnocení

Díky moc, jdu na objednávku. *ua*

leonka*

Mám strojek BRAUN,ale nejsem spokojená,hodně to tahá a chloupky na nohách bere jen obtížně a ne úplně u kuže. Používám přesně dle návodu,cena vysoká a spokojenost nikde.

andreaxxx*
hodnocení

0x
Mám holicí strojek na baterie. Už bych si takový víckrát nekoupila. Každou chvíli mám baterky vybité. Měla jsem si koupit holicí strojek do zásuvky, protože se stejně vždycky holím doma a šňůra u strojku by mi určitě nevadila.
marenka*
hodnocení

Děkuji, ale ani jsem neměla bateriový v plánu. Stačí, když dojde baterie v hodinách, v ovladači či něčem jiném, zákon schválnosti funguje tak, že se to stává v nejméně vhodnou dobu. Jak já se vztekala u bezdrátové myši. *zed*

jita*
hodnocení

0x

MĚLA JSEM HOLICÍ STROJEK A SKONČIL V POPELNICI.POŘÁDNĚ NEOHOLÍ NAKONEC JSOU STEJNĚ NEJLEPŠÍ ŽILETKY,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]