Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strie a Trilastin

Od: demmi* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

vůbec nevím, jak začít. Mám strie...Vím, že to nikdy nezmizí úplně, ale prostě mě to bude hlodat, protože si za ně můžu sama. Nejím vepřové a hovězí..(celkově maso moc nemusím) a mám docela dost suchou kůži a nesnášim mastný ruce. Bohužel jsem až teď pochopila, že tělovým mlékům po koupaní se asi nevyhnu. Ale všechno má svůj důsledek a já mám právě ty strie. Konkrétně je mám lehce na bocích, na stehnech a malinko pod koleny. Na kožním mi předepsala na ekzém Elocom a já ekzém měla shodou okolností u těch strií. Tak jsem si to tím namazala a řekla bych, že se mi ty strie i lehce zlepšily. A to jsou vedlejším účinkem právě strie*smich*. Vypozorovala jsem, že po ránu je vůbec nemám. A když dodržuju stravu (myslím vodu + minimum sladkého) zůstanou téměř stejné jako po ránu. Ale kdybych si dala smažák, naskočej mi hned po posledním soustu v celé své kráse. Je to možný? Nebo se třeba hodně podrbu a ty starý mi zčervenaj.

Už mám všechny doporučení jako je strava a pravidelné mazání. Ale tak si říkám, jestli to za to vůbec stojí, protože když to nebudu dodržovat celý život, tak výsledek asi bude nulový?

A poslední otázka: Máte někdo zkušenosti s Trilastinem nebo odstraněním strií chirurgicky? Ta chirurgie je finančně náročná a vůbec nevím, jestli by to třeba nebylo ještě horší *smich*. A ten Trilastin...četla jsem někde na fóru, jak to strašně zabírá, že ty strie "mizej" atd.. Nechce se mi tomu veřit, protože...je to prostě jen krém...Krém za slušný prachy. Nejde mi o ty peníze, jako o to nenaletět podvodu.

Předem díky za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasik
hodnocení

0x

Ahoj, taky se mně do Trilastinu kvůli ceně moc nechtělo, lépe řečeno vůbec. S laserem zkušenosti nemám ani nechci mít. Ten krém je ale opravdu daleko lepší než ostatní, co jsem předtím zkusila (Vichy, Elancyl, ElastiQ). Takže výsledek po třech měsících: tak o 70% míň strií na stehnech a zadku, kde mě štvaly nejvíc, z vršku prsou zmizely dokonce úplně, ale tam jich bylo málo a připadalo mně, že když si vezmu push-up podprsenku nejsou vůbec vidět, nicméně jsem samozřejmě ráda. Bohužel neznám nikoho, koho by strie štvaly tak jako mě a Trilastin taky vyzkoušel, takže nemůžu dodat další zkušenosti. Čau

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]