Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty bez tipů

Od: simeona odpovědí: 4 změna:
Ahojky všichni, dělám si doma gelovky na tipy, ale chtěla bych zkusit bez tipů. Může mi někdo poradit jak na to a co potřebuji? Díky moc za všechny rady a odpovědi. Simeona

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borka*
hodnocení

0x
Ahoj, taky bych ráda někde zjistila přesný postup na gelovky bez tipů. Já je mám a jsem s nima moc spokojená. Ještě se mi ani jedenkrát žádný neulomil. Chtěla bych to zkusit sama doma a nevím, zda se na gelovky bez tipů používá jiný tip gelu než na tipy apod. Budu taky ráda za jakoukoliv radu.
binka*
Borka,já tedy nevím,ale když gelovky bez tipů už máš,předpokládám,že ti je někdo musel udělat! Co takhle se dotyčného zeptat?
borka*
Binka, samozřejmě mně ty nehty někdo dělá, ale je to profesionálka, tak se přece nebudu ptát, jak mám postupovat, když si nehty budu dělat sama a už k ní nebudu chodit, ne? Ale díky moc za cennou radu*smich*

nikita*
hodnocení

0x
Gelove nehty bez typu,zadej si to do vyhledavace a je tam toho kvanta,hlavne potrebujes formy ktere tez zakoupis na netu a vzrucnost to jecele tvarovat muzes pak pilnikem po akci,je to jednoduche.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]