Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marně sháním retro oteplovačky.

Od: retro* odpovědí: 15 změna:

Marně sháním retro oteplovačky nebo soupravy s bundou z dob bolševika. Takové ty klasické šusťákové lesklé laclové. Zadal jsem i inzeráty, prošel mnoho sekáčů a kde nic tu nic. Nemáte typ? Či nemáte sami doma? Sháním od velikosti cca 158 a větší spíše dámské, ale i pánské mohou být. Díky za info

Marně sháním retro oteplovačky.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste na Aukru dát do poptávky.

retro*
hodnocení

Poptávku na aukru jsem již také zkoušel... :(

blondyna
hodnocení

0x

A k čemu budou dobré?...jestli to není tajemství...my jsem na ně tedy ani v té době neměli, takže nám je šila babička :D...tak co je nechat taky ušít, hm? ;)...ještě bych zvolila pátrání někde na vesnici...nevěřím, že se u nikoho v domácnosti neobjeví.

buss

A k čemu budou dobré?... To je dobré, Blondýno, dají si je do kredence a budou vzpomínat...

lidus*
hodnocení

0x

Kdysi dávno nám je šila maminka, na chalupě vím že jsou jak moje tak manželovi a jistě i nejméně dvoje po dceři, vypadali jsme v nich jak soudečky a lyže Elán a vázání Kandehar nebo tak nějak to byla na sjezdovce bomba.

retro*
hodnocení

Dobrý den,

a měla byste zájem prodat?

binka*

Jedny takové doma mám, jsou modré, velikost nevím,ale já mám 163cm a jsou mi trochu větší. Pokud máte zájem, písněte do vnitřní pošty, domluvíme se.

jita*
hodnocení

0x

a co mimibazar.cz?tam jste se tam jste se díval?

retro*
hodnocení

Ano, díval, byly by, ale jen v dětských velikotech tak do 140cm do kterých se z nás už nikdo opravdu nevejde.

buss
hodnocení

0x

Pro mladé ...

Marně sháním retro oteplovačky. #2
retro*
hodnocení

Tohle jsou šponovky, taky ta doba, ale sháním klasiku oteplovačky s bundou. Dneska už se nenosí ani jedno, kdo nevyrostl za totáče, tak to to nejspíš nezná. Budem mít akci právě v retro stylu, staré lyže měl ve sklepě skoro každý, ale to oblečení je problém, většina lidí to už buď rozdala, či vyhodila.

buss

Tož já pod šponovkami klasickými si představuji pěkně našponované kalhoty, shora zužované, nejspíše s kšandama, trochu pevnější látka, dole plochá guma. Možná to někde leží .. gumové lyžáky cihly, joo kolik se toho zničilo a dnes by se to udalo, když si člověk vzpomene ... a proto už dnes nevyhazuji, eviduji.

lidus*

Šponovky bývaly většinou modré a patrně z kopřiv jelikož kousaly na konci nohavice měly pruh široké gumy nebo látky, dalo se to přes chodidlo aby šponovaly-nosily se na běžky. Vše máme na chalupě i ty staré lyžáky a první přeskáče co se tu daly sehnat dcerka jim říkala španělská bota. Bohužel můj muž nic nevyhodí a tak jednou bude mít muzeum, jen těch kol co je od Ukrajiny přes Esku, Favorit, klasické skládačky, hrůza já bych se toho dávno zbavila ale na druhou stranu takový kačer na špagátě, dřevěné kostky, klasická tříkolka nebo kohouti stojí dnes majlant a tak pro vnučku se hodí.

jita*
hodnocení

0x

v Praze- vysočany,je tam sekáč amají tam různé věci i na dospélé.Je to blýzko metra pokud to nemáte daleko myslím že by to stálo za pokus

retro*
hodnocení

Nejsem z Prahy, ale přesně Vím, který myslíte, je to v podstatně hned u východu z metra Vysočanská v objeku asi bývalé sámošky, když jezdíme do Prahy, tak jedeme kolem. Bohužel ani tam nic nemají. Zbytek party co bydlí v Praze prošmejdil v Praze kde co a taky bez úspěchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]