Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střih na sedací vak - pytel

Od: mulisi odpovědí: 4 změna:

Nevíte někdo, zda se dá sehnat střih na takový ten velký sedací pytel, co je vycpaný polystyrenovými kuličkami? Většinou bývá z koženky nebo kůže a mají ho ve prodejnách s nábytkem. Nechce se mi ale za něho dávat takové velké peníze a zkusila bych ho ušít. Jen vědět ten střih...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kacu*
hodnocení

0x

na jedněch stránkách s tím měla paní taky problém tohle jí poradili .. doufám že jsem pomohla :) :

michaelmillerfabrics.com/...

budget101.com/...

alternative-windows.com/...

ourhouse.ninemsn.com.au/...

mimibazar.cz/...

mimibazar.cz/...

threadbanger.com/...

sodomkovi.rajce.idnes.cz/...

sewing.org/...

A jestli se můžu ptát kde chcete vzít ty kuličky? :O pěkné vánoce a šťastný nový rok .. :)

mulisi

Dobrý den, moc děkuji za odkazy, pomohly a už se těším, jak začnu šít. Kuličky se dají koupit v prodejnách KARS (dříve ŘEMPO). A jak tu někdo napsal - cena rozhodně nevyjde stejně, jako z obchodu. S troškou štěstí se dá vak pořídit v dobré kvalitě i za třetinovou cenu... Přeji hezký zbytek svátků a krásný nový rok.

hodnocení

0x

Já nechci být válečný štváč, ale zkusila jste propočítat náklady na materiál? Chvíli jsem totiž uvažovala o ušití kloučkům, vnoučkům. A ta cena za kvalitní látku, která by nepropouštěla drobnou drť z kuliček byla velmi vysoká. Kuličky nebo granulát také žádná sranda. + nítě také zadarmo nejsou. *jasne* Je potřeba poklikat a pohledat něco v akci nebo zaváděcích cenách nebo jak se snížené ceny jmenují. *kafe*

hodnocení

0x

než abyste pytel sama šila, zkuste navštívit příležitostně např. nějakou prodejní výstavu nábytku, doplňků do bytu. Já jsem je viděla např. prodávat i na předvánoční výstavě hraček. Výstavní sleva nebyla zanedbatelná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]