Nejste přihlášen/a.
zdravím
mamka mi černou košili vyžehlila na bílé dece s krátkými chloupky. asi si dovedete přestavit jak to teď vypadá. místo černé je na ní vidět spousta bílých chloupků, občas někde celý chomáček...zkrátka nádhera...a hlavně to nejde dostat dolů. obírat tisíce chloupků...nic moc , zvlášť když už jsem se o to jednou pokoušela, a stejně to pak klidně zase vyžehlila na té dece. ani vypráním se to nespraví. tak se chci zeptat, jestli by někdo z vás nevěděl co s tím
a to samé mám od včerejška na černé mikině
a můžu mamce říkat tisíckrát, že když už to žehlení nenechá mě, ať to alespoň nežehlí na té dece...
málo platné...
poradí někdo co teď s tím?
Také zdravím, chcete radu? Matku nechte vyšetřit na : katalog.psychoweb.cz/... snad jí tam pomohou. A co s černým prádlem? Pokuste se zeptat někde v čistírně, máte-li poblíž bydliště nějakou, a nebo holt to bude muset nějak podomácku pokusit se vyčistit, vím že se strašně moc ,,věcí,, chytá na vlhkou houbičku, nebo jiný kousek molitanu, tak to zkuste ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.