Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlupy na kosili - co s nimi

Od: jerrysek* odpovědí: 8 změna:

zdravím :)

mamka mi černou košili vyžehlila na bílé dece s krátkými chloupky. asi si dovedete přestavit jak to teď vypadá. místo černé je na ní vidět spousta bílých chloupků, občas někde celý chomáček...zkrátka nádhera...a hlavně to nejde dostat dolů. obírat tisíce chloupků...nic moc :), zvlášť když už jsem se o to jednou pokoušela, a stejně to pak klidně zase vyžehlila na té dece. ani vypráním se to nespraví. tak se chci zeptat, jestli by někdo z vás nevěděl co s tím *nevi* a to samé mám od včerejška na černé mikině *ee* a můžu mamce říkat tisíckrát, že když už to žehlení nenechá mě, ať to alespoň nežehlí na té dece... *modla* málo platné...

poradí někdo co teď s tím? *dril*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

3x

Kupte si takovou tu roličku, která je pokrytá lepicím papírem. Mají ji třeba v IKEE nebo jsem ji viděl u Čonga.

Tohle by byl i můj typ. Jestli to pomůže, nevím stoprocentně, ale je to dobré a není to drahé. A dostane se to leckde, i třeba v drogerii některé.

zima*
hodnocení

1x

Taky navrhuji ten lepící váleček, nebo v krajním případě lepící pásku přilepit na oděv a poté strhnout.

hodnocení

1x

Mám velmi dobrou zkušenost se širokou izolepou, přitisknout a strhnout a chloupky jsou pryč, takto ošetřím černý kabát, sako nebo kalhoty od chlupů všeho druhu (hlavně psích :D)

ukulele*
hodnocení

0x

Také zdravím, chcete radu? Matku nechte vyšetřit na : katalog.psychoweb.cz/... snad jí tam pomohou. A co s černým prádlem? Pokuste se zeptat někde v čistírně, máte-li poblíž bydliště nějakou, a nebo holt to bude muset nějak podomácku pokusit se vyčistit, vím že se strašně moc ,,věcí,, chytá na vlhkou houbičku, nebo jiný kousek molitanu, tak to zkuste ...

alzbeta*

ukulele-Nech se tam vyšetřit,určitě to potřebuješ.

hranol*
hodnocení

0x

A já už nemám co dodat.. Akorát, že ještě existují takové sametové kartáče. Ale ta lepící rolka je daleko lepší.

sipek
hodnocení

0x

Nemá někdo ve vašem okolí sušičku na prádlo? Stačí na chvíli protočit v sušičce, všechny chlupy a chloupky se zachytí na filtru. Je to poměrně spolehlivé, já se takto zbavuji kočičích chlupů na oblečení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]