Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nechat udělat přívěšek se jménem?

Od: natalije* odpovědí: 9 změna:

Ahoj!

Nevíte, kde by udělali přívěšek se jménem? Takovýto spojený psací. Mám jméno, který neexistuje a nedá se nikde koupit. Díky : )

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

V Brně vám za poplatek vyryjí jméno jaké chcete téměř v každém klenotnictví, někde jen pokud si zakoupíte přívěšek u nich.

zima*
hodnocení

1x

Zkuste se podívat na tenhle odkaz:

fler.cz/...

Nevím jestli je to přesně to co si představujete, ale na přání vám vyryjí jakékoliv jméno a zašlou na dobírku.

buss
hodnocení

0x

Poptat se v Klenotnictví, najít na intu kdo dělá šperky a pod.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Přívěšek je velice široký pojem. Může být ke klíčům, mobilu, na krk, na náramek, může být ze zlata, stříbra, oceli, plastu skla, velikost může být od 5 do třeba 200 mm, může se jednat o přívěsek jenom s natištěným jménem atd. Chce to rozmyslet si, co vlastně chci a podle toho hledat.

janourecek*
hodnocení

0x

jestli myslíte třeba přívěšek na řetízek tak si myslím že v každým větším klenotnictví by to na zakázku určitě měli dělat

jabraka*
hodnocení

0x

Zkus tady:

gravirovani-praha.cz/...

JABRAKA

bst
hodnocení

0x

Jestli stačí postříbřený měděný drátek, případně měď nebo mosaz, tak se obraťe na mne prostřednictvím

fler.cz/...

Při něčem speciálním lze individuálně dohodnout cenu.;)

s1ma
hodnocení

0x

Vím přesně co myslíš, já ho shánim kamarádce, jmenuje se Ludmila a taky nic..:( Našla sem jenom tohle body-piercing.cz/... jestli se najdeš..:)

natalije*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]