Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pražit loupané mandle - teplota oleje

Od: zdenekhruby odpovědí: 4 změna:

-jak pražit loupané mandle ,teplota oleje,vrstva.

Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Na pánev asi lžíce oleje až je rozpálený dám mandle a míchám je tak dlouho jaké je chci, obvykle lehce růžové. Pak vysypu z pánve na ubrousek a odsaju zbylý tuk, solím těsně před podáváním aby nezvlhly. Tak to dělám já.

14.12.10 17:18

;) Já taky *jasne*

hodnocení

0x

Já to dělám na másle, mají lepší chuť. A když je čas, tak je ještě loupu na půlku a pak pražím. Odsát tuk, osolit a podat na ubrousku. Nejsou špatné i lupínky na zdobení cukroví osmažit. Jednou mi po vánocích zbyly, tak jsem to zkusila a je dobré to pak jíst lžičkou.

brok*
hodnocení

0x

Stačí lžíce oleje a pražit za stálého míchání, pokud zbydou dají se přidat do obalovací smněsi. nebo pstruha obalit jen v těch mandlích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]