Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty doma

Od: kamoska* odpovědí: 30 změna:
Ahoj všichni,potřebovala bych od Vás poradit!?Uvažuji koupit si domácí set pro gelovou modeláž nehtů s jedozářivkovou uv lampou.Sada obsahuje:Jednozářivkovou uv lampu,1gel bílý-5g,1gel čirý-5g,lepidlo,tipy rovné 100ks,10ml Primeru,2ks pilníku-100/100,180/180,1blok růžový,3manikůrní dřívka,štetec na gel č.6,stříbrná gilotina,100ml odstranovače gelu,zatlačovač+ořezávač nehtové kůžičky.Celá sada stojí 1490kč.Je to z eshopu modelaž nehtů.Tak prosím o radu jestli se mi to pro tu mojí potřebu vyplatí.Předem všem moc děkuji Kamila:D*palec*

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adelka4343*
hodnocení

0x
Ahoj kámoško,myslím že pro ůčely domácího použití to plně stačí jen počítej s tím že ti tyto přípravky dlouho nevydrží a že je tudíž časem budeš muset dokoupit.Jinak si myslím že je to super cena.Jestliže jsi začátečník tak je to ideální.Přeji ti hodně uspěchů at ti jde práce od ruky a ničeho se neboj všechno jde když se chce ahojky ADELKA4343
sharpei*
co ji to radis asi v tom nedelas ze jsi takovy odbornik co? neurazim te ale je to vyhazovani penez a myslim jsi ze jsem hodne zkusena a delam snima dost dlouho ... takze prosim kdyz otom nic nevis tak prosim nerad dekuji

niki*
hodnocení

0x
ahoj, máme stejné plány,akorát já jsem je už zrealizovala!také jsem přemýšlela nad touto sadou ale poradila sem se s kamarádkou která mám už studio doma a že jednozařivková není tak dobrá! lepší je 4zřivková! a tak sem se rozhodla koupit si vlastní sadu-vše sem si nakoupila zvlášť 3 gely gilotinu,primer,odlakovač,šteteč,4zářivkovou UV lampu...no prostě vše a ještě navíc a vyšlo mě to na 2.500,- je to sice dražší ale zase víš co v té sadě je takhle te muzou ošulit a strčit ti do te sady ty horší připravky.no uvidím objednala sem si to dnes jak s tím budu spokojená...*tanec*
skopi*
Ahojky Niki,už jsi vyzkoušela modeláž a jak jsi s ní spokojená?Jsem začátečnice,tak tě chci poprosit,jestli bys mi napsala prodejce a co všechno k modelování potřebuji.Díky :)
vundul*

Ahoj chci si taky nakoupit věci na nehtíky.Můžeš mi poradit co jsi si koupila?Děkuji

ivka*
Ahojky, pisní mi prosím mailika a dáme všechno dohormady, ale zítra pokud by to nevadilo, protože teĎ utíkám vykoupat dvojky, natáhli jsme nějako návštěvu :)
Díky Ivka

janie*
hodnocení

0x
Ahojky, od takovychto levnych sad te muzu spis odradit, jak bylo zmineno tak jednozarivkova lampa je naprd, je slaba a gel pak dlouho tvrdne a urceny cas musis casto dvoj az trojnasobit. Gely v takovych sada taky nebyvaji moc kvalitni, kamaradka si neco podobneho taky koupila za nejakych 1700 a gel se drobi, lame a druhe zase zezloutl, takze lampu radeji 4zarivkovou a gely kvalitni, at pak nejsi nestastna.
petue
no tak to je fakt blbost já si koupila od Trosani uv lampu jednozářivkovou když jsem začínala a už jí mám dost dlouho. nehty mi v ní perfektně tvrdí a nemám žádné broblémy. v práci mám normál 4 zářivkovou,ale na doma používám tuhle a jsem zpokojená. nevím jak jiné značky,ale trosani má vyborné ,ale o to dražší vybavení a výrobky. jinak co se týče gelů a cenově výhodné se podívejte na RP nail stránky je tam toho hodně a mám stouhle firmou výborné zkušenosti.Přeji krásný den

denda*
hodnocení

0x
Ahojky,taky schánim sadu pro domácí modeláž nehtů...chtěla jsem se zeptat kde jsi sadu sehnala...dík

aaknel
hodnocení

0x

Ráda bych se Vás zeptala na nároz na sadu pro začátečníky z tohoto obchodu nehty.com/...

balíček mini. Děkuji moc za radu

costumess*
hodnocení

0x
Ahojky, tuhle sadu jsem si taky objednala, a jsem zvědavá jak to bude vypadat. Gelovky jsem měla od"nehtařky", ale protože mě vždycky bavilo vytvářet si různé kreace na nehtech, chtěla jsem jako začátečník dělat si gelovky doma. Doufám, že nebudu zklamaná, pročetla jsem x diskuzí a vyšlo mi, že pro domácí potřebu by tahle jednozářivková lampa měla vystačit. :) Jenom mám trochu problém s doplňováním gelu. Nemáte prosím někdo přesný návod jak na to? Díky moc za odpovědi a přeju všem jen a jen povedené a krásně nehtíky. :)
aaknel
Nevim, jeslti jsme si spravne rozumeli, v té mé sade není lampa, jde o gel za studena, jen s pomocí aktivátoru. Jde mi o to, zda rovnou neprikoupit ještě nejaký jiný gel a jak poznám, že se da použíztza studena, nebo jsou ty gely stejne?
costumess*
S tím bohužel nemám zkušenosti. :( Ale gely určitě nejsou stejné, na gelové nehty za studena mají gely například na www.modelaznehtu.cz v e-shopu, nebo www.obchod.cosmetic-lada.cz . Víc bohužel nevím.
aaknel

Už jsem lecos našla, jen nemuzu najit bílý gel pro práci " za studena", ráda bych francii.

Co se týká navodu, zkus trochu zapátrat po netu, během odpledne jsem našla super stránku, kde byl i návod s fotkama, bylo to popsané velmi dobre.

ivka*

AAknel, prosím pošli mi prrooosssííímmm link na tu stránku, kde byl návod i s fotkama, já právě posledni dny brouzdám po netu a ne a ne žádné najít, buĎ klikám na nesprávné stránky, nebo mě píďalky vyruší a pak nevím, kde jsem skončila, ale jak tak brouzdám, tak jsem tedy žádný gel"za studena"na francii neviděla :(

Díky Ivka

aaknel
Třeba tady je jeden ewicky.blog.cz/....
ivka*
diky, super!

ivka*
hodnocení

0x

Ahoj holky, já se taky přidávám do diskuze, také si chci dělat nehtky sama doma, protože mám dvojčátaka a není čas chodit do salonu, tak jsem se chtěla zeptat, jestli byste mi nějaká nemohla napsat cca postup jak na to...jakš takš to vím,ale jak nanést gel - jednofázový, , pk prý když se to "zapeče"tak to má nejaký výpotek?měla jsem kdysi jen akrylové nehty a to byl jen prášek z aktivátorem.Díky moc za odpovědi!

Ivka s holkama

vesvo*
Ahoj Ivko,můžu se také připojit k prosbě,zda bys mi neposlala odkud sis za tu cenu objednala ten startovací balíček? Díky.Veronika
vesvo*

Zapoměla jsem napsat svůj mail- vesvo@seznam.cz

Ještě jednou díky.

nani*
hodnocení

0x

Ahoj *slunce*,take patrim k tem co si chtej delat nehty doma,a v budoucnu bych je chtela zkusit i profesionalne.Tak bych se chtela zeptat jestli nevite co vse k tomu potrebuji a jak nakladny to je?Moc dekuji kdyz nekdo odpovi.

ivka*

Ahoj Nani, já jsem si dala dohromady startovací balíček v hodnotě 3350,- se 4zářivkovou UV lampou a vším potřebným, kromě laků a ozdůbek, ty do toho započítané nejsou.Napiš mi email, a písnu Ti co vše jsem si pořídila.Ivka

nani*
Ahoj Ivko.Dekuji za odpoved*palec*.Muj mail je jdughmuch@seznam.cz .Jeste bych se chtela zeptat jake osvedceni k tomu potrebuji,svagrova rikala ze snad nejaky kurz ktery stoji 16tisic?*nevi*.A ty to delas profesionalne nebo jen pro sebe a popripade pro sve zname?Hezky slunecny den.*slunce*
fany*
ahoj ivko chtěla jsem se zeptat kde si pořídila ten startovací balíček za 3350kč a co ještě sis pořídila ,díkas míša. email-misibuk@seznam.cz

nani*
hodnocení

0x
Ahoj Ivko.Dekuji za odpoved*palec*.Muj mail je jdughmuch@seznam.cz .Jeste bych se chtela zeptat jake osvedceni k tomu potrebuji,svagrova rikala ze snad nejaky kurz ktery stoji 16tisic?*nevi*.A ty to delas profesionalne nebo jen pro sebe a popripade pro sve zname?Hezky slunecny den.*slunce*

sharpei*
hodnocení

0x
Ahoj prosim te nekup si to nebudou ti ty nehty drzet .. jednozarivkova Uv lampa ti nestaci musis mit 4zarivkovou aby se ti zapekli cely nehty ... budou ti odpadavat atd...a eshop je vyhazovani penez nehty delam hodne dlouho a hlavne jsi nejdriv udelej kurz sama to neudelas a ja vim ocem mluvim taky jsem to zkousela a ten kurz ti hodne pomuze a ted uz to muzes mit od evropsky unie zadarmo a nemusis jsi ho platit ... Opravdu je lepsi jsi koupit veci poradny do ty lampy sice vrazis 2000kc ale ta ti zuatane nafurt ... a budes sni hodne pracovat muzu ti sehnat na celou modelas nehtu hodne kvalitni veci kolem 5000kc vsechno na modelaz nehtu od gelu az po acryl atd... ale nekupuj to takhle levny nevyplatiseti to a budes pak hodne zklamana jeto vyhazov penez ... nehty delam hodne dlouho ... a vim ocem mluvim...pokud budes neco potrebovat tak dej vedet na mejla urbanovaaja@seznam.cz a ja ti ve vsem poradim a nebo se pokusim levne sehnat ... neni prablem... hlavne potrebujes znat kuzi protoze nekterej zenskejm nemuzes delat modelas a taky se tim roznasej nemoce a ty by jsi to mela poznat na pohled kdyz budes to delat nejaky kamosce musis znat dezinfekci atd... protoze budes prcovat z otevrenym nehtem atd... jto ho proste moc ... tak se zatim mej a ozvi se pa

ivka*
hodnocení

0x
Ahojky, rozhodně bych se přikláněla k 4zářvkové lapmě,já ji taky mám, a ani jsem o té jednoduché neuvažovala!A přesně jak píše Sharpei...je potřeba znát desifekci a kůži...já jsem nejdřív začla sama doma, ale teĎ si budu dodělávat kurz, protože se tam opravdu mhohému přiučíš!Ivka

bobika*
hodnocení

0x

Ahojky,

jestli můžu poradit tak jednozářivkovou lampu si v žádným případě nekupujte! Koupila jsem si jednu z těchto sad s jednozářivkovou lampou a byla uplně na nic. Stejně jsem si musela dokoupit jinou lampu. A v sadách je toho opravdu hodně málo. Lepší je nakoupit si vše zvlášť. Víte co kupujete. pokud by jste chtěli poradit tak mi napište na mail Malejbobik@seznam.cz Poradím vám i s děláním a nákupem všech věcí. Ahojky

petulkka*
hodnocení

0x
Ahojky všem, přemýšlím o koupi gelu za studena, ale ráda bych se zeptala vás zkušenějších, zda je nutné používat hedvábí či fiberglas, když chci použít gel pouze na své nehty nikoliv si lepit tipy. Moc děkuju všem za odpověď. Zatím papa

aaajicek
hodnocení

0x
Pokud jsi šikovná,tak si to klidně kup,ale myslím si,že to všechno vyplácáš na pokusy o něco jako nehty...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]