Nejste přihlášen/a.
0x
0x
0x
0x
Ráda bych se Vás zeptala na nároz na sadu pro začátečníky z tohoto obchodu nehty.com/...
balíček mini. Děkuji moc za radu
0x
Už jsem lecos našla, jen nemuzu najit bílý gel pro práci " za studena", ráda bych francii.
Co se týká navodu, zkus trochu zapátrat po netu, během odpledne jsem našla super stránku, kde byl i návod s fotkama, bylo to popsané velmi dobre.
AAknel, prosím pošli mi prrooosssííímmm link na tu stránku, kde byl návod i s fotkama, já právě posledni dny brouzdám po netu a ne a ne žádné najít, buĎ klikám na nesprávné stránky, nebo mě píďalky vyruší a pak nevím, kde jsem skončila, ale jak tak brouzdám, tak jsem tedy žádný gel"za studena"na francii neviděla ![]()
Díky Ivka
0x
Ahoj holky, já se taky přidávám do diskuze, také si chci dělat nehtky sama doma, protože mám dvojčátaka a není čas chodit do salonu, tak jsem se chtěla zeptat, jestli byste mi nějaká nemohla napsat cca postup jak na to...jakš takš to vím,ale jak nanést gel - jednofázový, , pk prý když se to "zapeče"tak to má nejaký výpotek?měla jsem kdysi jen akrylové nehty a to byl jen prášek z aktivátorem.Díky moc za odpovědi!
Ivka s holkama
0x
Ahoj
,take patrim k tem co si chtej delat nehty doma,a v budoucnu bych je chtela zkusit i profesionalne.Tak bych se chtela zeptat jestli nevite co vse k tomu potrebuji a jak nakladny to je?Moc dekuji kdyz nekdo odpovi.
Ahoj Nani, já jsem si dala dohromady startovací balíček v hodnotě 3350,- se 4zářivkovou UV lampou a vším potřebným, kromě laků a ozdůbek, ty do toho započítané nejsou.Napiš mi email, a písnu Ti co vše jsem si pořídila.Ivka
0x
0x
0x
Ahojky,
jestli můžu poradit tak jednozářivkovou lampu si v žádným případě nekupujte! Koupila jsem si jednu z těchto sad s jednozářivkovou lampou a byla uplně na nic. Stejně jsem si musela dokoupit jinou lampu. A v sadách je toho opravdu hodně málo. Lepší je nakoupit si vše zvlášť. Víte co kupujete. pokud by jste chtěli poradit tak mi napište na mail Malejbobik@seznam.cz Poradím vám i s děláním a nákupem všech věcí. Ahojky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.