Nejste přihlášen/a.
Má to být přírodní přípravek na zvětšení prsou máte s tím někdo nějaké zkušenosti,není to škodlivé?
Nějak si nedokážu představit, jak takový přípravek pozná, že se má vrazit zrovna do koz a ne třeba jen do palce u nohy. Nevěřte všemu, to už bych spíš pochopil, že tu samou službu zvládne lépe černé pivo nebo praní na valše.
doplněno 13.12.10 16:40:Teď mi docvaklo, jestli se nejedná o nějaký fisiologický roztok, aplikovaný pod kůži, něco jako silikon. Tak to teda nevím.
Tak teď jsem si to vygooglil : physiobust.cz/... Závěr : šlehání kopřivama je jistější.
Protože oněch 180.000 zákaznic z celé Evropy, které si produkt objednaly a byly spokojené, pro nás představují nejlepší záruku, my víme, že nemáme co ztratit. Jinak bychom si nemohli dovolit takovou nabídku učinit. A co si myslite o tomhle?
Nebuďte naivní... polovina z toho je vylhaná, a polovině ze zbytku narostou prsa samy o sobě... peníze Vám možná vrátí za dva, tři měsíce, ale to je princip všech těchto akcí, že jim na účtech leží několik měsíců cizí peníze, které se jim úročí - byť po trošičkách, ale v tom množství to může už hodit slušný balík - bez rizika a téměř bezpracně. Vy jim půjčíte na pár měsíců svoje peníze a než Vám je vrátí, vyzkoušíte jejich bezcenné zboží, zlobíte se s vracením a nervujete se, jestli Vám vrátí peníze... vybodněte se na to a radujte se ze svých krásných malých ňader, hlavně že jsou zdravá.ů
doplněno 23.12.10 14:34::D to ů tam nepatří :D
doplněno 23.12.10 14:39:15-ti denní kúra + 1 Gel ZDARMA | 1.590,- Kč 790,- Kč | |
30-ti denní kúra + 2 Gely ZDARMA | 2.790,- Kč 1.390,- Kč | |
45-ti denní kúra + 3 Gely ZDARMA | 3.590,- Kč 1.790,- Kč |
Panebože, teď jsem se podívala, kolik za ten krám chtějí... no pronásobte si to 180000 zákaznicemi a třemi měsíci x nějaké to % úroku, každá si taky o vrácení neřekne, to už je solidní vývar. Škoda že mě to nenapadlo
...nerozumím některým lidem, že se tak lehce nechají napálit těmihle zázračnýma reklamama...
Vyzkoušejte něco co může fungovat. Opravdu mám pocit, že většina těchto přípravků je nefunkční. Stačí si o produktu něco přečíst. Já doporučuji Decolen, na rozdíl od všech možných či nemožných prášků, mazadel... je funkčí díky svému složení.
Před mnoha lety se mi dostal do ruky takzvaný "kalendář" z první republiky. Byl plný podobných inzerátů (dnes trochu úsměvných). Dodnes po těch zaručených přípravcích prsa nenarostla. Narostla jen konta inzerujících. Takže nic nového pod sluncem. Vrácení peněz? Nebuďte naivní! Až budete chtít podat žalobu, zjistíte, že ona firma vlastně neexistuje. Nebo že jste balení přípravku otevřela, takže nemáte nárok.
Dobrý den, já s tímto přípravkem mám zkušenost, a myslim, že zatim docela dobrou. sice né, jak tam píšou, že se zvětší o dvě čísla, ale zvětší, hlavně jsou pevnější a plnější. Ale nevim jestli je to tim gelem nebo pilulkama.
Mohu se zeptat, jestli se to projevilo už po 14 dnech? a objednala jste si 14ti nebo 30ti denní kůru.
Děkuji moc za odpověď.
a muzu se zeptat jak dlouho si pilulky pouzivala? 14ti denni nebo vice denni kuru? dekuji za odpoved
Já mám s tímto přípravkem také zkušenosti. Objednala jsem si 2 kúry - tedy na 2 měsíce (15 dní, pauza a 15 dní). Každý den jsem pochopitelně pozorovala, zda se už prsa začínají zpevňovat a tak za 7 - 10 dní už byly první výsledky - prsa byla opravdu pevnější a možná i trošku vyplněnější, ale vzhledem k tomu, že tuk se tímto způsobem ukládá pozvolna, chce to ještě další kúru, možná dvě. Teď už beru asi týden 2. kúru a těším se, až budou zase další výsledky. Chce to trpělivost. Vyplnění prsou silikonem je rychlé, ale má svá rizika a je drahé. Tento přírodní způsob je dostupný, ale pravda, zdlouhavější (ale to je relativní, protože čas utíká rychle). Pokud vydržíte, můžete být spokojené. Ale pozor, toto je pouze můj vlastní názor a poznatek. Máte dvě možnosti. Buď vyzkoušet a posoudit sama a nebo nechat být. Ale nesoudit bez zkušeností. To pak nejsou fakta, ale jen názory. Prsům zdar!
Ahoj, chci se zeptat... kdyz beru antikoncepci a kura Physiobustu se ma zacit ve 14. dnu cyklu, mam si vzit prvni prasek 14.den od poziti prvni antikoncepcni tabletky nebo 14.den od zacatku krvaceni? Jsem z toho trochu zmatena.
Moc diky za odpoved
Budu rada i za odpoved na mail: elisabeth1357@gmail.com
Dobrý den, objednala jsem si také kůru na dva měsíce, ještě jsem nedobrala první krabičku a často se zapomenu namazat i občas i nějakou tu tabletku... přesto pozoruji již nyní výsledky. Prsa se mi zdají pevnější a plnější. I strie po kojení se zpevnily. Já jsem spokojena a peníze určitě žádat zpět také nebudu
Já to tedy nepotřebuji, ale co se stane , až přestanete užívat ty léky a ten gel? Třeba po půl, až roce? Nebo to musíte užívat stále? Ted se Vám třeba zpevní, zvětší, ale co pak? Nebudete, jak můj manžel říkával "zametat s prsy" chodníky? Nevěřím, že je to nastálo. To by nemuseli dělat plastiky, nebot by to bylo levnější a bezbolestné. A každá žena, která by chtěla velká prsa, tak by si raději koupila toto. A co vedlejší učinky. Ž e Vám řekli, že je to na bázi přírodní, tak to může být i nemusí. A co když během té doby co užíváte, otěhotníte.
věř a víra Tvá ...
jak tu někdo napsal, plešatost, prsa, hubnutí, to všechno se úspěšně prodává již 100 let. Vše funguje. A stále potkávám ploché, obézní, plešaté.
Finta je v tom, že 80 ze sta bude blbé si přiznat že jsou blbci a firmě zůstane 1590, 4590 či kolik to stojí. No a těm 20 ty peníze za neškodnou mast či co to je vrátí.
K physiobustu asi takto: misinweb.blogspot.com/...
Je to samozřejmě pouze můj individuální názor.
Já jsem si Physiobust objednala asi 3 měsíce zpátky ve slepé víře, že by se mohl stát nějaký zázrak... Nedošlo mi nic a vlastně jsem i ráda, protože jsem později jsem si přečetla diskuze na internetu a moc pozitivní ohlasy jsem nenašla. Hlavně nikomu nevrátili peníze, jak velice slibovali. Zkusila jsem Pueraria Mirifica tablety a krém, na interentu je celkem slušné množství pozitivních komentářů, zatím užívám měsíc a mám 3 cm na obvodu plus. Objednávala jsem na stránce www.pueraria-mirifica.cz
tak ještě jednou
Začala jsem pár dní po skončení menstruace s 84cm přes prsa, nyní po 17ti dnech, čili dnes, mám 87cm (před menstruací mi většinou 0,5 - 1 cm prsa zbytní, tak aby to bylo fér) jsem již teď skutečně 2 cm v plusu nad běžným stavem, další plus vidím v gelu, díky kterému se mi stáhly strie po kojení na prsou, a kůže na prsou více elastická a pevnější. Nyní si dám pauzu a další krabičku začnu opravdu 15tým dnem menstruačního cyklu a budu brát 3tablety denně a vážně se mazat každý večer. Pokud to při mém "flákání" užívání i tak funguje relativně uspokojivě, jsem zvědavá na finální výsledek.
Ja mam pres prsa 95, ovsem prsa dvojky:D Jo, holt mam ramena pres cely zada a siroky hrudnik. Vetsi prsa nechci, kdo se s tim ma tahat, obzvlast, kdyz mam bezet, a kdo to pak ma do podprsenky rolovat. Dulezity je pro me tvar a pevnost
jen dodám, že na strie jsem 3 roky zkoušela krémy od Avonu, z lékáren i různých drogerií, ale po tomto gelu se skutečně strie stahují i získávají opět pleťovou barvu... takže ikdyby za tuhle cenu byl jen ten gel, tak ve srovnání s cenami a účinností (u mě osobně, každý organismus samozřejmě nereaguje stejně) by se mi to vyplatilo i bez 2 čísel podprsenky navrch (v což moc nedoufám), ale pokud přípravek dostane má prsa do stavu před těhotenstvím nějaký ten cm navrch, tak budu opravdu spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.