Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ho mám víc poznat?

Od: palana* odpovědí: 3 změna:
Je mi 15 let a moc se mi líbí jeden kluk, bohužel na facebooku moc neodepisuje. Potřebovala bych poradit, jak se k němu mám dostat, aby jsme spolu víc mluvili a abych případně zjistila jestli to neni idiot. Hodinu spolu.máme jen dvakrát týdně. Dekuju za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se neostýcháš, navázej s ním kontakt v reálném životě. Ne přes Fb. není povinen odepisovat a psát si s kýmkoliv... Pokud ho vídáš 2x týdně, využij toho a zeptej se ho přímo, zda by neměl zájem si popovídat a více se vzájemně poznat. Navrhni třeba procházku...Podle jeho reakce poznáš, zda i on má zájem poznat Tě víc...

iz*
hodnocení

1x

Já bych spíše řekla: "Na Facebooku bohudík moc nekomunikuje" (FB pravděpodobně není středem jeho zájmů).

Jak ho lépe poznat? Komunikovat.

andrea1*
hodnocení

0x

Jak poznáš jestli není idiot, jak píšeš. Nejlépe se někdo pozná, když jsme s ním v osobním kontaktu a vidíme, jak reaguje na nahodilé situace. Může se i taková situace tomu druhému "připravit". Někdy se to pozná brzo, někdy až za delší dobu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]