Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebovala bych menší radu ohledně výběru zimní bundy. Máte někdo zkušenost se značkou Oneill? Mám chuť si koupit kvalitní bundu,ale maximálně do 5ti tisíc. Nebo nemáte nějaké tipy? Zatím jsem zjistila, že je důležitá prodyšnost a voděodolnost (která je spíše až od 10000 kvalitní, ale moje vybraná bunda má pouze 5000/5000,tak tápám tápám). DÍKY
se znackou Oneill zkusenost nemam, ale mohu poradit Husky. teprve letos mam konecne poradnou zimni bundu, ktera neprofoukne, nepropousti vodu a je prodysna. navic tento model ma i v podpazi odvetravani na zip. bunda je uvadena jako lyzarska, ale je to spis takovy ten mestsky model. touhle dobou jiz ve vetsine obchodu jsou na zimni obleceni slevy, ja jsem ji koupila uprostred listopadu zlevnenou z 3690,- na 1690,- a je naprosto uzasna takze s Husky zatim jedine spokojenost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.