Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uskladnit upečené cukroví

Od: mazucha odpovědí: 6 změna:

Mám upečené cukroví,uložené v mísstnosti,kde je okolo 15 stupňů.Je to moc nebo málo?Zuška

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Z vlastní zkušenosti bez ohledu na nějaká možná odborná doporučení: v teplotě bych takový problém neviděl, ale podstatná je venkovní vzdušná vlhkost, která napomáhá k jeho rozležení a cukroví je pak podstatně jedlejší než vysušené z místnosti nebo ledničky. Proto se cukroví u nás skladuje ve skříňce na balkóně, bez ohledu na teplotu a je super.

Dávám také na balkon. Cukroví uložené v papírové krabici a přikryté igelitem.

hodnocení

2x

Mívala jsem cukroví uložené ve skříňové spižírně, v horní skříňce, v paneláku a v pohodě to bylo! ;)

jitka2203*
hodnocení

1x

*slunce*Záleží na tom jak dlouho je potřeba cukroví uchovat.Já pokud potřebuji na delší dobu,dám ho do krabiček a dám ho do mrazáku.Vyndávám podle potřeby a cukroví klidně vydrží až do velikonoc.

zima*
hodnocení

0x

Dáváme ho do sklepa a vydrří dokud ho nesníme :-D

marketkaa
hodnocení

0x

Zdravím, i když už máme dávno po svátcích, mnohým z nás ještě určitě nějaké to cukroví zůstalo :) Mě teda ano a jak to tak vidím, budu ho konzumovat minimálně do Velikonoc. A co se týče uskladnění, tak skvěle se mu vede v chladnější místnosti, do které však je minimální přístup, páč potom se cukroví nějak podivně rychle ztrácí. Protože bydlím zatím sama, tak tou zapovězenou místností je nevyužitá ložnice. Občas nějaké cukroví, které vyžaduje tuhnutí nechávám v ledničce, a opět pokud možno na méně dostupném a viditelném místě :) Pro ukládání mi ještě donedávna stačily obyčejné krabice z bot, ale problém byl v mnohdy neodstranitelném typickém zápachu po nových botách. Tak jsem to vyřešila následovně. Koupila jsem si vánoční krabičky, které skvělým způsobem vyřeší i darování cukroví. Problém je zatím jediný - nikde jsem nenašla krabičky s jiným, než vánočním motivem. Výrobci, zkuste se zamyslet a vymyslet třeba velikonoční potisk nebo neutrální... Ale jinak díky za to málo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]