Já myslím že volné nebudou poněvadž samoléčba s hormony by asi dělala divy :D.To musíte k doktorovi aby vám vzal krev na hormonální obraz-čeho máte přebytek a čeho nedostatek a pak vám něco napíše.
lolasanchez*
skoda ono to je slozitejsi, oni doktori si hrajou na bohy, a ja sem transka a nechcou mi nic predepsat a posilaji po psychologech,, kreteni
Transsexualismus Synonyma: Transexualita Je to porucha sexuální identifikace, kdy biologicky normální muž se cítí být ženou a žena mužem. Cítí se uvězněni v těle, které jim nepřísluší. Jde nejspíš o vrozenou poruchu, která se projevuje od útlého dětství. Transexualita se řeší operativně přizpůsobením tělesného vzhledu a pohlaví (Sexual Reassignment Surgery, SRS). Operace trvá několik let z zahrnuje postupně psychoterapeutické vedení, podávání hormonů vytouženému pohlaví a operaci. Vše je završeno úřední změnou pohlaví v matrice a v dokladech. zdroj: sexus.cz/... ...takže ten kretén psycholog s kreténem chirurgem a dalšími nejen doktorskými kretény Vás stejně neminou, pokud to myslíte vážně, nebo ten kreténský názor nezměníte Nechci hodnotit Vaše kvality, ale jsem na rozpacích, umíte zapnout počítač a zadat dotaz, nejste teda kretén... ale vaše vyjádření by tomu mohly napovídatí... Kretén se inteligencí pohybuje kolem úrovně dítěte. omlouvám se namísto lolysanchez lékařům za hodnocení jejich stavu ...
lolasanchez*
rezko hodnotit jinym slovem, nazor psycholozky, ze ona si nemysli ze bych to chtela tak vazne , a misto aby me poslalak sexuologum , mi zacne vyvracet me pocity, coz jde velice tezko zeaNO TAKZE, TAKY SE VSEM OMLOUVAM, ALE PROSTE NEKTERI JEDINCI AT LEKERI CI NE SE OPRAVDU JINYM SLOVEM NAZVAT NEDAJI.
Běžte k sexuologovi, nebudete jeho ani první ani poslední případ. Ale jak psala kolegyně přede mnou, důležitý bude rozbor krve dle toho stanovení "léčby". Doufám, že pak sem hodíte svoji fotku .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.