Nejste přihlášen/a.
jaky tip hormonu volne dostupnych v prodeji je nejucinejsi pro rust prsou a oslabeni rustu ochlupeni
3x
Já myslím že volné nebudou poněvadž samoléčba s hormony by asi dělala divy
:D.To musíte k doktorovi aby vám vzal krev na hormonální obraz-čeho máte přebytek a čeho nedostatek a pak vám něco napíše.
2x
Je to porucha sexuální identifikace, kdy biologicky normální muž se cítí být ženou a žena mužem. Cítí se uvězněni v těle, které jim nepřísluší. Jde nejspíš o vrozenou poruchu, která se projevuje od útlého dětství. Transexualita se řeší operativně přizpůsobením tělesného vzhledu a pohlaví (Sexual Reassignment Surgery, SRS). Operace trvá několik let z zahrnuje postupně psychoterapeutické vedení, podávání hormonů vytouženému pohlaví a operaci. Vše je završeno úřední změnou pohlaví v matrice a v dokladech.
zdroj: sexus.cz/...
...takže ten kretén psycholog s kreténem chirurgem a dalšími nejen doktorskými kretény Vás stejně neminou, pokud to myslíte vážně, nebo ten kreténský názor nezměníte Nechci hodnotit Vaše kvality, ale jsem na rozpacích, umíte zapnout počítač a zadat dotaz, nejste teda kretén... ale vaše vyjádření by tomu mohly napovídatí... Kretén se inteligencí pohybuje kolem úrovně dítěte.
omlouvám se namísto lolysanchez lékařům za hodnocení jejich stavu ...
rezko hodnotit jinym slovem, nazor psycholozky, ze ona si nemysli ze bych to chtela tak vazne , a misto aby me poslalak sexuologum , mi zacne vyvracet me pocity, coz jde velice tezko zeaNO TAKZE, TAKY SE VSEM OMLOUVAM, ALE PROSTE NEKTERI JEDINCI AT LEKERI CI NE SE OPRAVDU JINYM SLOVEM NAZVAT NEDAJI.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.