Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se obléct na muzikál

Od: stamii odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jemi 47 let a řešíme s manželem, jak se obléci na muzikál Kleopatra , hraný současně v Praze, kde jsme pozváni synem, děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle mé zkušenosti se prostě nemůžete obléci špatně. Ať si na sebe vezmete takřka cokoli civilizovaného, vždycky tam bude spousta lidí oblečená líp a spousta lidí oblečená hůř než Vy. Já jsem stejná věková kategorie a řešila bych to černými kalhotami, černým sakem a jakkoli barevným topem, manžel nejspíš v obleku a pokud nemá, aspoň tmavé kalhoty, košili, kravatu a třeba vestu. Rozhodně si nenechte zkazit zážitek stresem co na sebe, nestojí to za ty nervy :). Věřte, že tam přijdou lidi v džínách a ve svetru a taky budou v pohodě.

hodnocení

1x

Vzhledem k vašemu věku, bych volil oblek. Alespoň ho "provětráte" V podobném věku jsem byl minulý týden na muzikálu Carmen. Samozřejmě v obleku.

hodnocení

1x

Muzikal je volnejsi tema, tedy i jeansy by byli dostatecne, ale oblekem se rozhodne nic neskazi. Prave naopak. Ukazete, ze mate styl a vkus a umite se oblekat do spolecnosti. Pripojuji se tedy ke kolegum a doporucuji oblek.

doplněno 27.11.08 20:19:

A pro zenu samozrejme vecerni saty.

hodnocení

0x

Pán by mohl volit tmavé džíny (či kalhoty s hrubší strukturou), střídmou košili bez kravaty, s rozhalenkou, tmavší sako než jsou kalhoty. Paní podle své postavy a pocitů, pokud je štíhlejší, hodně tmavé kalhoty, jednoduchý stejně tmavý svetřík bez výstřihu a knoflíků (nejlépe přes hlavu) se světlejším detailem na hrudi... kabelku s malým lesklým prvkem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]