Nejste přihlášen/a.
Pokud peču celou, (na př. kachnu), tak je to bezvadné, úplně se rozpadá, ale pokud peču zvlášť stehna, nebo prsa, tak je to dost tvrdé a houževnaté. Nepomůže ani delší doba v troubě - spiše naopak. Poradíte? Dík kled.
Prsa jsou tuhá a suchá sama o sobě. V tomto případě bych nechala péci přiklopené cca hoďku a pak rozfofrovala troubu a odklopila a nechala cca 40 min pro barvu. Je pravda, že kupované kačeny, které se v chovu nepohybují a mají granulovanou potravu vymyšlenou, mají maso křehké a jsou upečené strašně rychle. A domácí chov, kdy lítají a běhají a žerou i to co je čerstvé a zelené, udělá to, že jsou ve svalech houževnatější a libovější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.