Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pečení drůbeže do měkka

Od: kled* odpovědí: 2 změna:

Pokud peču celou, (na př. kachnu), tak je to bezvadné, úplně se rozpadá, ale pokud peču zvlášť stehna, nebo prsa, tak je to dost tvrdé a houževnaté. Nepomůže ani delší doba v troubě - spiše naopak. Poradíte? Dík kled.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

zima*
hodnocení

0x

Namočit ty stehna přes noc do soli, pak je dát péct - nejlépe pomocí horkého vzduchu a po dobu pečení polévat výpekem.

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Prsa jsou tuhá a suchá sama o sobě. V tomto případě bych nechala péci přiklopené cca hoďku a pak rozfofrovala troubu a odklopila a nechala cca 40 min pro barvu. *jasne* Je pravda, že kupované kačeny, které se v chovu nepohybují a mají granulovanou potravu vymyšlenou, mají maso křehké a jsou upečené strašně rychle. A domácí chov, kdy lítají a běhají a žerou i to co je čerstvé a zelené, udělá to, že jsou ve svalech houževnatější a libovější.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]