Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zničené kudrnaté vlasy

Od: katzka odpovědí: 7 změna:

Ahojte:) . Mám vlnité vlasy vždycky byly hezké takové těžké vlny jenže v poslední době jsem je občas přežehlila ale asi jim to nedělá dobře a místo vln jsou po umytí totálně jako cukrová vaty takové ovečkovské a ošklivé. Už to nejsou ty krásné pevné vlny . . Když to nepřežehlím vypadá to strašně. Dělám si masky z oleje atd atd. ale vůbec to nepomáhá . Už nevím co s tím .
Neznáte nějakou radu? :( Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Pravidelným žehlením si vlasy zničíš. Vydrž to bez žehlení, vlasy chvíli budou "nic-moc", ale časem se to srovná (přesněji: poničené vlasy odrostou).

Kvalitní olej smíchej se žloutkem (výsledek by měl vypadat podobně jako majonéza) a používeej jako masku. Můžeš vyžkoušet i další babičkovský recept - mýt si vlasy žloutkem (dobře vypláchnout!)...

___ Ale platí to, co napsal Mowla: Poničené vlasy ničím nenapravíš. Musíš je nechat odrůst.

doplněno 29.01.13 17:35:

Také je dobrá henna, ale musela bys sehnat přírodní (bez přidané chemie).

mowla*
hodnocení

1x

Teď - dokud nepomine chladné počasí, vydrž - a na jaro se nech ostříhat nakrátko (klidně dokola - budeš ´chvíli´ nepřehlédnutelná - a o to ti původně šlo, ne? :-D ), poničené vlasy ničím nenapravíš a můžeš situaci různými ´patoky´ ještě zhoršit...

A budiž ti tohle pro příště ponaučením - abys zase nepáchala krawiny v bezhlavé honbě za ´fťákovinama´...

*smich*

doplněno 28.01.13 22:30:

Sorry - oprava - "klidně dohola", překlep... ;)

doplněno 28.01.13 22:47:

V tom případě jsem zřejmě špatně pochopil ..." takové ovečkovské a ošklivé. Už to nejsou ty krásné pevné vlny"...

*smich*

katzka
hodnocení

Fakt mi nešlo o o být nepřehlídnutelná . Jen díky žehličce jsou moje vlasy rovnější a hezčí. Vlasy si žehlím tak týden Chtěla jsem se jen zeptat na dobrou kosmetiku;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Měla jsem ve stejném problému kamarádku.Kadeřnice jí doporučila vlasy ostříhat.Chtě nechtě šla na 3cm.Vlasy poté neustále vyživovala,zábaly,aloevera kapsle...Nyní má vlasy zase jako dítě,nové a čerstvě.Taky bych to potřebovala:)
doplněno 29.01.13 03:05: Ivzez poradila žloutek.To ano jen dodám že vlasy se musí propláchnout vlažnou vodou.Jinak žloutek ve vlasech teplou vodou se zhrudkovatí a už to nevymyjete-osobní nezdar :)
iz*

Díky za doplnění, vlažnou vodu jsem zapomněla zmínit.

hodnocení

0x

zahoťe žehličku a časem budou vlásky zase krásné. zničené vlasy odrostou a bude :) zkuste olivový olej nahřát v mikrovlnce (nesmí být horký ) a zabalit do ručníku,nechat celý den a večer smýt. chjo já mám vlasy rovné jako hřebíy,co bych dala za to mít vlny- ale to je vždycky tak nejvíc chceme to co nemáme *smich*

hodnocení

0x

Já nevím,že vy ,ženy vždy chcete co nemáte-máte hezké kudrnaté-chcete rovné,máte blond-chcete černé...pokud si je necháte přírodní,nejenže ušetříte ale každý typ vlasů má své kouzlo!Nechte odrůst ty "přežehlené" nebo je ostříhejte a ony Vám dorostou!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]