Nejste přihlášen/a.
Ahojte . Mám vlnité vlasy vždycky byly hezké takové těžké vlny jenže v poslední době jsem je občas přežehlila ale asi jim to nedělá dobře a místo vln jsou po umytí totálně jako cukrová vaty takové ovečkovské a ošklivé. Už to nejsou ty krásné pevné vlny . . Když to nepřežehlím vypadá to strašně. Dělám si masky z oleje atd atd. ale vůbec to nepomáhá . Už nevím co s tím .
Neznáte nějakou radu? Děkuji
Pravidelným žehlením si vlasy zničíš. Vydrž to bez žehlení, vlasy chvíli budou "nic-moc", ale časem se to srovná (přesněji: poničené vlasy odrostou).
Kvalitní olej smíchej se žloutkem (výsledek by měl vypadat podobně jako majonéza) a používeej jako masku. Můžeš vyžkoušet i další babičkovský recept - mýt si vlasy žloutkem (dobře vypláchnout!)...
___ Ale platí to, co napsal Mowla: Poničené vlasy ničím nenapravíš. Musíš je nechat odrůst.
doplněno 29.01.13 17:35:Také je dobrá henna, ale musela bys sehnat přírodní (bez přidané chemie).
Teď - dokud nepomine chladné počasí, vydrž - a na jaro se nech ostříhat nakrátko (klidně dokola - budeš ´chvíli´ nepřehlédnutelná - a o to ti původně šlo, ne? ), poničené vlasy ničím nenapravíš a můžeš situaci různými ´patoky´ ještě zhoršit...
A budiž ti tohle pro příště ponaučením - abys zase nepáchala krawiny v bezhlavé honbě za ´fťákovinama´...
Sorry - oprava - "klidně dohola", překlep...
V tom případě jsem zřejmě špatně pochopil ..." takové ovečkovské a ošklivé. Už to nejsou ty krásné pevné vlny"...
zahoťe žehličku a časem budou vlásky zase krásné. zničené vlasy odrostou a bude zkuste olivový olej nahřát v mikrovlnce (nesmí být horký ) a zabalit do ručníku,nechat celý den a večer smýt. chjo já mám vlasy rovné jako hřebíy,co bych dala za to mít vlny- ale to je vždycky tak nejvíc chceme to co nemáme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.