Nejste přihlášen/a.
ahoj chtěla bych se zeptat jak poznam že mě manžel podvadi.Díky Maruš
Maru, neřešte to.
Asi takhle.. Můj muž má teď víc práce než normálně, chodí domů pozdě, telefon přilepený na uchu nonstop. Volají mu i ženy, tomu se v obchodním styku nevyhnete. Pokud bych se chtěla trápit a začala přemýšlet, jestli mi náhodou nezahýbá, našla bych milion signálů. Ono kdo chce psa bít, hůl si najde a při pátrání se Vám začnou zdát podezřelé i naprosto běžné věci. Neřeším, nepátrám. Chováme se k sobě hezky, nehádáme se, peníze jsou doma stejné, nikde nevidím úbytek, (ne že bych byla vypočítavá, ale k tomu se dostanu). Ale. Pokud by začal být problém, třeba s tím, že bych ani neměla na nájem, protože by mi manžel řekl "nemám" a přicházel by v noci, pokud by mi začínal vyčítat a začal se hádat kvůli blbostem, změnil se a začal být nesnesitelný, tak ani pak bych nepátrala, jestli někoho má. Nechceš, nechtěj, jdu. Zní to divně, ale co oči nevidí, to srdce nebolí. Když na něm nepozoruji žádné změny doma a je takový jaký je, jsem spokojená. V opačném případě odcházím.
Mařenko .Takhle přemýšlí rozumná ženská
.A rozumný chlap chce aby se i vlk nažral i koza aby zůstala celá :D.
az prijde priste zase pozde domu a budete mit podezreni, ze vam byl neverny, nalijte do umyvadla vlaznou vodu a nechte ho do ni posadit. kdyz mu plavou kulicky na vode, ma ze sebou "seitensprung". nasi mili jihozapadni sousede teto metode rikaji "waserprobe" a nedaji na ni dopustit.
Maruško s nevěrou mám opravdu bohaté skošenosti a mám na to asi nos,protože jsem to vždy poznala bez toho aby mi to někdo řekl nebo jsem ho viděla.Až po rozchodu se vždy ukázalo,že jsem měla pravdu.Bývalý manžel mě podváděl od začátku našeho vztahu.Poznáš to hlavně podle jeho závislosti na mobilu,že zásadne nesouhlasí nebo se vykrucuje,když by jsi se chtěla třeba jen ze srandy podívat nebo jen na něj sáhnout.Vede řeči o tom,že mobil je osobní věc a takové bláboli.No prostě má co tajit.
Pak taky si často vypíná mobil,na výpisu z mobilu pokud ho má na fakturu má hodně sms odeslaných a doma ho nevidíš žádné psát.Pořád chce vědět když někam jdeš,strojí se nepřiměřeně i do práce,na stavbu se voní třeba nebo do hospody atd.
Může i mluvit o nevěře kamarádů,aby se jako omluvil a zjistit tvůj názor na věc.Tohle jsou aspoň moje zkušenosti.Hlavně nepočítej,že ti někdo něco řekne,je to jako pakt,dokonce ani na kamarádky se nespoléhej,nechtějí se do toho plést a ublížit ti,tak nic neřeknou dokud jste spolu.On taky nepřizná nic,takže je to začarovaný kruh,dozvíš se to vždy až pozdě.Hlavně pokud máš nějaké zlé tušení a nejsi žárlivá u každého přítele nebo podezíravá tak i dávej pozor.Já to tušení měla taky už před svatbou ale nedala na něj,vdala se a měla s ním syna a teď je to jen k zlosti.Jo jo,jsem hloupá a teď za to platím.Držím palečky aby jsi nenaletěla jako já.Jo a zapoměla jsem zmínit ještě kamarádky,žádný chlap nemá jen kamarádky!tomu nevěř!
doplněno 25.01.11 11:06:jinak jsem dočetla teď odpovědi holek a jsem asi jiná,naivní,ale já tedy chci se svým mužem spát bez obavy,co přinese domů za nemoc,trpět často na záněty od bůh ví koho a ta představa,že spí s jinou je pro mě tedy nechutná a nepřijatelná,takže já bych tedy nad tím oči v dnešní době moc nezavírala.Je to samo každého věc a názor,ale holky,to doma opravdu chcete a snesete nevěrného chlapa? Věčinou ze sebe uděláte jen hlupáka a pak vás stejně opustí,má to v sobě a stačí se jen zamilovat do některé víc než je zdrávo a tradáááá.
Mařenka a ostatní mají pravdu Jen pozor na to, abyste svým žárlením z muže neudělala štvance. Aby se jednou nezahloubal a neřekl si: Tak ať má proč! Žárlivka jedna, užárlená.
A navíc, záleží na tom, co chcete vy. Jestli ho vyhnat, nebo mu dát vyžrat pocit viny. Ale řešit něco stále dokola, to není fajn.
Schválně, zeptejte se ho!
Ahoj, mě manžel podváděl 1,5 roku. Je to týden co to na něj prasklo a to mi v srpnu slíbil, že jí nechá.
Víš, ač si mazal hovory a sms, měla jsem štěstí a moje intuice mě vedla v pravou chvíli k mobilu. A bylo tam její číslo.
Snažil se zapírat, ale já chtěla mít jistotu. Zavolala jsem jí a ona místo toho, aby to zapřela, tak ho ještě s chutí podrazila
a řekla mi asi i to co pravda nebyla. Manžel se ke mně chová po celou dobu moc hezky a začala jsem mu zase důvěřovat.
Kdyby ona držela jazyk za zuby,tak to klidně mohli táhnout dál a já naivně zase mohla veřit v jeho "čistotu". Takhle žiju s lhářem, který mě ale opustit nechce a dokazuje mi, že i přesto jsem u něj na prvním místě. Tak si milá zlatá vyber. Pokud se k tobě chová hezky, tak do ničeho nešťourej, protože ublížíš jen sama sobě. Sice budeš vědět pravdu, ale s tou se budeš po zbytek života trápit ty, ON rozhodně ne. Přeju ti hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.