Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na kvalitní oblečení

Od: melnicek odpovědí: 7 změna:

dobrý den

máte nějaký tip na kvalitní oblečení? Kvalitou myslím materiál, v žádném případě ne značku. Pokud látka stojí za h...o, tak na tom může být nažehlená jakákoliv samolepka od Abidasu až po Zaru a je to k ničemu. Chtěl bych, aby oblečení něco vydrželo, ne ze sebe dělat panáka na vystavování značek.

Děkuji za inspirativní odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zima*
hodnocení

0x

Myslím, že nejlepší a nejpohodlnější jsou materiály z bavlny.

lidus*
hodnocení

0x

Celá rodina nedáme dopustin na nákup oblečení ve Sportisimu. Obleky, kalhoty, saka manžel a kostým já zase od OP Prostějov-nyní končí a má velké výprodeje. Veškerá tílka a trika jsou polypropilen- super hřejivé, nepotí te se. Bohužel se smiřte s tím, že dnešní hadry mc nevydrží, takové trička a bundy co mám dnes na chalupě se vyráběla před revolucí a jsou patrně nezničitelná.

andreaxxx*
hodnocení

0x
Pro kvalitní oblečení je třeba navštívit nějakou značkovou prodejnu a v žádném případě nenakupovat někde na tržnici. Laciné věci většinou moc dlouho nevydrží a na tržnici dokážou našít značku na kdeco.

marenka*
hodnocení

0x

To nesmíte kupovat na tržnici Abidas, ale v obchodě Adidas. Panáka na vystavování značek ze sebe nemusíte dělat. To právě mají neoriginální "hadry" třeba fajfku od Nike přes celá záda, ale já mám zrovna na sobě tričko Adidas, kde je značka vyšitá černou nití v černé látce. ;) Ještě mám v oblibě Cross. Taky značku nedává okatě a fakt vydrží a je příjemný na těle.

kahsa*
hodnocení

0x

Určitě doporučuji Bushman je to opravdu kvalitní oblečení a pěkný. Je to snad i česká firma, takže taky dobrý podpoříte(snad český výrobek-nevín zda se vyrábí u nás) česky výrobek . ale pokud si mám vybrat zda ADIDAS,Nike nebo BUSHMAN tak určitě Bushman. vyzkoušejte a určitě si koupíte další jejich výrobek.

ivetakucisova

Já mám hodně ráda tenhle typ oblečení klingel.cz/... Je to přesně můj styl a je to kvalitní:)

martinaa*
hodnocení

0x

J ase oblekam prevazne u Alpine pro, Next a Abercrombie & Fitch a jeste se mi nestalo, ze bych koupila sunt. Jinak souhlasim s vyse jmenovanym Bushmanem, kvalitni veci miva i Vandenberg.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]