Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oteplení a oblečení

Od: lindaf* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se má teď oteplit na těch 10 supňů co budete nosit? Normálně zimní boty a bundy nebo něco jarnějšího? (Já bych nosila bundu, přijde mi to nepřirozené v zimě..) .. sháním totiž polobotky (kvůli tomu oteplení) a strašně špatně se momentálně shání... Děkuji za názory ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

to co vzdy , tricko , mikina , bunda nosim to od +15 do -30 ; nemam totiz rad zimu!

hodnocení

1x

Nevím, jak kdo, ale já se oblékám podle počasí. Je mi celkem jedno, jestli je leden, nebo červenec. To jako když bude náhodou v lednu třeba 15 stupňů, tak se budu potit v kožichu jen proto, že se to běžně v zimě nosí?

hodnocení

0x

"Vylezu" z bundy do baloňáku. Bundu samozřejmě nechám v pohotovosti. Boty mám od podzimu, takže dobrý...

eulalie*
hodnocení

0x

Co budu nosit? Bundu, zimní boty, kalhoty. Je zima, není jaro. V polobotkách bych vypadala divně. Ale klidně si je pořiďte. Aspoň budete zajímavá.

hodnocení

0x

Nedělala abych z těch několika (snad) teplých dnů vědu. Mnnohokrát se mi stalo, že jsem v zimních měsících přijela ze zasněžené Vysočiny do teplejších měst a v zimním oblečení a obutí jsem tam nezapadla do průměru, ale prostě pořád je a ještě bude zima.

A také jsem v Praze už opravdu na konci zimy potkávala Asiaty a Afričany v teplém a chlupatém oblečení nezvyklém i na naše poměry.

Po polobotkách bych se začala dívat, ale zatím opravdu jen dívat, za pár týdnů bude větší výběr.

hodnocení

0x

Jako vždy boty zimní bo bude mokro,tenké ponožky jako celou zimu,džíny, triko a bundu.

miple*
hodnocení

0x

Tak to je síla. Jako z 1.B.

ron*
hodnocení

0x

Oteplí se sice na 10 stupňů, ale jen na pár dnů. Pořád je ale zima, zem je promrzlá, studená. Něco jiného je 10 stupňů na jaře či na podzim, něco jiného teď. Budu nosit zimní boty i bundu. Jen odložím šálu a rukavice.

hodnocení

0x

Tady v Praze bylo dnes vyloženě jarní počasí, takže jsem vyrazila v rozepnutém baloňáku a polobotkách. Potkávala jsem i lidi v mikině.

V létě, v červenci či srpnu,když se neočekávaně ochladí, tak taky se někdy musí vzít bunda, ne? Myslím, že je třeba se oblékat podle počasí, a ne podle ročního období. Pozoruji, že lidé, kteří chodí navlečení, tak velmi snadno onemocní. Potkávám asi 75.letého pána, a ten celoročně chodí v krátkých džínových šortkách (a to velmi krátkých ;)). Ten vypadá, že neví co je rýma či kašel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]