Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se má teď oteplit na těch 10 supňů co budete nosit? Normálně zimní boty a bundy nebo něco jarnějšího? (Já bych nosila bundu, přijde mi to nepřirozené v zimě..) .. sháním totiž polobotky (kvůli tomu oteplení) a strašně špatně se momentálně shání... Děkuji za názory
Nedělala abych z těch několika (snad) teplých dnů vědu. Mnnohokrát se mi stalo, že jsem v zimních měsících přijela ze zasněžené Vysočiny do teplejších měst a v zimním oblečení a obutí jsem tam nezapadla do průměru, ale prostě pořád je a ještě bude zima.
A také jsem v Praze už opravdu na konci zimy potkávala Asiaty a Afričany v teplém a chlupatém oblečení nezvyklém i na naše poměry.
Po polobotkách bych se začala dívat, ale zatím opravdu jen dívat, za pár týdnů bude větší výběr.
Tady v Praze bylo dnes vyloženě jarní počasí, takže jsem vyrazila v rozepnutém baloňáku a polobotkách. Potkávala jsem i lidi v mikině.
V létě, v červenci či srpnu,když se neočekávaně ochladí, tak taky se někdy musí vzít bunda, ne? Myslím, že je třeba se oblékat podle počasí, a ne podle ročního období. Pozoruji, že lidé, kteří chodí navlečení, tak velmi snadno onemocní. Potkávám asi 75.letého pána, a ten celoročně chodí v krátkých džínových šortkách (a to velmi krátkých ). Ten vypadá, že neví co je rýma či kašel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.