Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyměnil mě za kamarády - změní se to někdy?

Od: kaachorra* odpovědí: 32 změna:

Ahoj..nechci radu,jen bych ráda slyšela taky něčí názor..*hi* Bude to trošku delší,protože nevím,kde začít...

S přítelem (oběma 27 let)sem byla něco málo přes rok, 3/4 roku to bylo až neuvěřitelně nádherný, krásný a až moc dokonalý.Dovolena, spolecne vanoce Silvestr...sme ze stejne vesnice a od te doby co k nam zacal chodit, byl u nas 3x denne snad... chodil k nám rád,travili sme spolu vsechen čas, nenuceně...Je to fotbalista, cili zapaleny do fotbalu a vse kolem nej a jen tak by se ho nevzdal. Po tom 3/4 roce, když mu zacala podzimni sezona, jako se neco zmenilo... po kazdem zapase s kamarádama do hospody, zamnou ho to netáhlo,porad sem se musela ptát, jestli prijde, jestli u nas bude spát...Mě samotnou to mrzelo a hrozne mrzí i ted, protoze je to 4 mesice co se takhle začal chovat a já nevím jediný důvod..řekl mi,že se nic nezměnilo, že je pořád stejný,že mě stále miluje..Jenže mě vyměnil za kamarády... byla sem díky naší práci ráda,že se vidíme aspon o vikend a najednou uz to nebylo, chtela sem kompromis jeden vikend spolecny, jeden s kamarady at si jde.. Jenze to zacalo tak,že slibil, ze to tak bude,ale vzdycky pred tim sme se rafli a nestalo se tak... chodil s nimi porad,Dokonce diskotéky, na ty chodil, nez byl semnou kazdy tyden..a pak sám od sebe přestal...chtela sem chodit se bavit společně... Pak došlo k tomu,že sme se rozchazeli a schazeli... neco jako - neumím žít s tebou,ale ani bez Tebe... Napsal mi treba, ze pojedeme na veceri,ale predem sem vedela,ze mi to odřekne... pak v sms padlo pár slov.. kdyz uz se to opakoval castokrat,ze mi pokazde neco odřekl a ja se dozvedela,ze byl misto toho v hospode s kamarady, vybouchla sem a do sms mu napsala i par oskliv. veci,jako ze je vazně ubozak,ze jen slibuje a podobne... Takže nekonec to dopadlo tak, ze Vanoce i Silvestr jsme byli od sebe... trvá to už hozne dlouho... vzdycky sme tyden bez kontaktu a pak po týdnu se ozve... Jako dnes po 8 dnech.. Napise,ze je debil,ze semnou neni,ze jsem jeho velká láska..ale stejnak neprijde..:( Co to je..? Zjistil,ze si chce jeste uzivat..? neni pripraveny, nevi co chce..? Nekomunikuje o tom semnou, pry je to moje domnenka..porad mu chybím...ale proč sakra nepřijde.. Když se člověk trochu dostane z té euforie opuštění, je to tu znovu..ozve se... Kamarád být nechce...Nemlže mě prý vidět s jiným...
Myslíte, že takový člověk se mlže změnit...že mu časem dojde o co přišel.. co měl a chtěl by se vrátit..? Znám už jen z netu pár takový lidí, pořád doufám, miluji ho moc, jako nikdy nikoho...a každý den mě ničí. Vím, že si asi budete ťukat na čelo,...ale NIKDO NENI DOKONALY DOKUD SE DO NEJ NEZAMILUJES...to je moje chyba...(Ještě chci dodat, že sem často mluvila o spol. bydleni, mimču - na to pry neni pripraveny,... prstynek už mám,to řekl,že si me vezme..:-/ a k čemu tohle trápení...
Takže do mě..:)

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

6x

V 27 letech by snad kluk už měl vědět, co chce. A on to ví. Chce fotbal, volnost a vás tak do počtu, když má chuť. Já si myslím, že mu vás rozmluvili ti jeho fotbalisti. Že mu promlouvali do duše, že přeci nebude pořád chodit za babou, když má je - svoje kamarády. Přeci nebude podpatoflák... Anebo má v zásobě další kamarádku a neví, pro kterou se rozhodnout. V každém případě asi nedolézejte. On to má jednoduché, vy ho pořád chcete. Tak proč by se snažil něco měnit?

martinaa*

Lépe bych to nenapsala*palec*

doplněno 28.01.13 19:20:

Může mu dojít, co ztratil? Může, když se na něj vykašlete a přestanete se doprošovat a dolejzat. Takhle má něco jako pojistku, vždycky Vás omámí řečičkami, jak bez Vás nedokáže být, a pak zase utíká za kamarády. Číslo vymazat, zapomenout.

kaachorra*
hodnocení

Hm to já taky ne.. kolikrát radím ostatním a člověk není schopný si sám sobě poradit..:)

kaachorra*
hodnocení

To on ale když píše, tak právě se nevidíme hned... prostě mu stačí vědět,co dělám..nebo jak se mám...nikdy nepřijde...a já nejsem ta,co mu píše, on ví, že ho miluju, ale nepíšu mu to a nedoprošuju se...rozhodně ne

eulalie*

A proč to on jako ví, že ho milujete? Tak ho přestaňte milovat, dejte mu to poznat, že tedy opravdu není jediný chlap na světě a hned uvidíte, jestli vám padne k nohám. Váš pan Jediný totiž opravdu nemá potřebu se o vás vůbec snažit. Dáváte se mu na zlatém talíře. Až vám příště napíše, neodepisujte, nereagujte, nic. Nechte ho vyhnít, ať se vzpamatuje. Roky vám letí a vy je ztratíte s takovým, který o vás příliš velký zájem neprojevuje.

kaachorra*
hodnocení

J to říkám celou dobu,že mu museli něco napovídat..Nikdy sem nevěřila,že v 27 letech budu něco podobného řešit,je mi to až trapný..:/ A co názor, mlže mu dojít co ztratil.?

artemio2*
hodnocení

2x

Nestavěl bych na takovém vztahu budoucnost.To je pytel trápení a věčných neshod.Bolest v srdci i duši.Lásku přece nemůžeme nutit,ta buď je,nebo není.Mám-li někoho rád a je mi s ním hezky,snažím se s ním trávit každou volnou chvíli,nebo ne?Něco se asi pokazilo,možná někdo zasáhl,možná...ale to je přece úplně jedno.Je to dospělý muž a měl by ve věci,jako je vztah mít zcela jasno.Vyměnil Tě za fotbal a pivo.Už ten pocit je dost ponižující na to,abys dál marnila čas a někde možná čeká muž,který místo páchnoucí putyky dokáže ocenit lásku a vrátit ji stejným způsobem.

kaachorra*
hodnocení

JJ díky za názory... mám stejný, jenže kolikrát to člověk potřebuje natlouci do hlavy jak se říká a stejně si nedá pokoj a nedá. Je to tak,že já už mu žádné ultimátum ani dát nemohu, jsme od sebe... kdybych řekla bud a nebo, vysměje se mi a řekne, že spolu nejsme. Nechápu to jeho kontaktování,vzpomene si a napíše mi,... když mu napíšu,at už se o mě nestará,že má co chtěl,tak mi napíše, aha tak promin,mas pravdu,mám co jsem chtěl,ahoj... a proste nevím,jestli čeká,že budu dolézat...:(
Já na tom budoucnost stavěla, věřila jsem,že je můj poslední... stali se mu i úrazy a byl hotovej z toho,že ho opustím,já s ním zůstala i sem s ním cvičila,podporovala ho...a on mi na to napsal, nikdo nemohl vědět jak to dopadne a jeslti bys semnou zůstala, kdyby mu ten úraz zůstal...prostě má na všechno odpověď...
Moje řeč, že s člověkem,kterého miluji, chci trávit veškerý čas...nechápu ,kde nastala ta změna...má kamarády,kterí nemají žádné vztahy a sedí v tej hospodě, možná mu to chybělo...potřebuje si dokázat, že je o něj zájem...? Zájemce mám,dokonce dokážu říct, že několik..ale dělám blbou, že o tom vím..:) Prostě mě nikdo jiný v tuhle chvíli nezajímá, protože s tím nejsem ještě uplně smířená,..potrvá to dlouho si myslím...a ta bolest, až ho uvidim s jinou, tu ani nechci zažít..:( Nicméně díky všem...že se mi snažíte otevřít oči..*srdce* potřebovala bych *zed* nabančit...

být na vašem místě, tak bych se k tomu postavil trochu flegmaticky... a bud mu časem dojde že mu na vás zálež a začne se tak chovat a nebo konec... ale já bych za ním nijak nedolízal ani se ho neptal jestli přijde.. pokud nechce tak at nechodí.. a ono se už to samo vyvrbí jak to mezí váma je... hlavně nedávat žadne ultimáta... to je zabiják vztahu... ani ultimáta ani zakazování... jsou i jiné zpusoby jak dát najevo že se vám něco nelíbí... ale myslím si že zakozat a davat ultimata partnerovi je už pod úroven...

kaachorra*
hodnocení

jj určitě... nebudu ani už odepisovat..protože stejnak to skončí vždycky stejně... naočkuje mě..tím že napíše..a pak ,,máš pravdu,mám co jsem chtěl", takže do mě dá akorát nerva... co tím sleduje ale... to na tom nechápu.. jako nemiluju někoho tak mu přece nepíšu,sice psal,že me miluje porad stejne a jsem jeho nejvetsi laska...ale neprijde zamnou ..:D magor proste.*hi*

to nevím. možná čeká že se mu budeš plazit u nohou :) proto bych dělal mrtvého brouka

ultimátum je sice někdy zabiják vztahu ale léčba šokem taky není marná leckdy poslední možnost! vždyť vemte si jak se chová na hrubý pytel hrubá záplata jak se říká -z tohohle už nikdy dobrý vztah nebude a tohle je jen drásání nervů tazatelky..

to s vámi souhlasím.. jen ultimátum a léčba šokem je docela odlišná věc... :)

kaachorra*
hodnocení

Tak dneska sem dostala od ex sms...odpovedela jsem mu,ze já narozdil od nej sem to chtela zachranit a odpovedel, ze on to chtel taky zachranit,ze chtel na valentyna prijit s kytkou a vsim co k tomu patri a dat to dohromady..*zed* prooooč až na Valentýna, ch joooo

martinaa*

A ty tomu věříš?:)

Několikrát slepovaný vztah se stejně zase znovu rozpadne.

doplněno 31.01.13 16:52:

Jojo, řečičky a k tomu tahák na city Valentýn. Pěkný pokus...

kaachorra*
hodnocení

Nevěřím už ničemu co říká...psal,ze prisel na hodne chyb ...tak mu pisu,jo a na které..? A on :Asi ze jsem prestal travit volny čas s tebou a byl v hospode... No ale tak ted to vi...a nenapraví to..Neříkám,že bych ho vzala zpět,ale snahaaaaa...?

věříte tomu? já teda ne! to jsou ty řeči ná závěr vztahu znáááme ( viz. chtěl jsem mít s tebu děti, a žít s tebou do konce života atd ) už se netrapte! nestojí vám za to, ten kluk asi ještě požřebuje dozrát nebo nevím.. moje rada? 1 změnit tel. číslo 2. při setkání s ním ignorujte ho 3. vyrazte s kamarády za zábavou uvolněte se relaxujte 5. užívejte svobody a dejte si pohov od chlapů. 4. najděte si lepšího. tohle už nemá cenu lepit! držím vám palce a přestaňte toho mamlase řešit. držím vám palce!

kaachorra*
hodnocení

tak Vám ještě něco písnu... Kamarádka si z toho meho ex udelala srandu, že mě radši přenechal nějakýmu jinýmu...a on mi dneska psal s tim, ze ...jo s tímhle...tak to si posrala neskutečně moc, uz te nikdy nechci videt, tohle si pamatuj...
No chápete to..?Co to je..? Sice je pro mě jedině dobře, že už mi nebude psát a vím,že je to fakticky konec, ale proč sem posrala, že bych údajně byla s někým jiným.?*zed* Nebyl semnou a já budu sama...no asi sem fakt blbá, že to nechápu*dril*

menta
hodnocení

0x
No ja nevim, ale ve 27 uz by clovek mel mit trosku jine priority nez disko. To mi pripada jako velice mentalne nevyzraly jedinec.
Na druhou stranu ta pravidelna hospoda taky nevesti do budoucna nic dobreho.
Muj amatersky nazor takhle na dalku je: budouci inteligencne slabsi hospodsky vysedavac (mozna jeste vzpominajici na casy, kdy "oni" hrali poradny fotbal).
kaachorra*
hodnocení

Máte pravdu..Jenže těžko se to konná...asi mi nic jiného nezbyde, než zaujmout pozici, že nebudu ani odepisovat.. i kdyz dnes jsem odepsala po 8 dnech... Ví,že ho miluji, kdyz sme spolu byli, ja uz mu to nepisu a nedavam nijak najevo.a s tou hospodou, proc to šlo nechodit tam..? Mne by to nevadilo, ale zrovna o vikend.. On v tydnu nikdy nechodil, ma praci casove narocnou a brzy vstává, proto chodil sobotu,ale byl to zárověn jediny den,na který jsem se celý tyden těšila,že budeme spolu,... Nejsem člověk,který se dokáže bavit, když vnitřně v sob prožívám tenhle pocit... A co když vám pak lidi píší,,hele on byl na disko,proc nejdes s nim"? Pritom uz sme byli od sebe...
Čas mi utíká,svatá pravda a to sem chtěla do 30 stihnout dvě děti..:)) smolík :/

menta

Prumerny vek prvorodicek je 29 let (a stale se zvysuje!). Takze obavat se, ze jste nejak "ve skluzu" proti prumeru neodpovida realite.

Ve vztahu k nemu je podstatne si uvedomit, ze i napriklad minule jaro chodil do prace a hral fotbal a pritom podle vas do hospody a diskoteky nechodil. Takze je videt, ze to jde a on to umi, jenze SE MU NECHCE.

kaachorra*
hodnocení

přesně tak nechce se mu,jelikož mu to vyhovuje takhle.. ale trápit mě taky nechce, ale kdyby nechtěl, tak nepíše a nechá mě být... já tohle prostě nepochopím..*zed* A s těmi dětmi, právě je to tak,že nejdriv toho chlapa najít, pak s nim chvili zkusit zit a kdyz po roce mi další oznámí, ze není pripraveny..je to jak ztráta času...:(

menta
I kdyz si to lide neuvedomuji, tak to u chlapu funguje podobne. Kdyz si totiz shaneji partnerku sveho veku, tak starnou zaroven s ni. Takze jestli nechci deti ted, ale az mi bude 35, tak musim pocitat s tim, ze udelat si deti ve 35 uz nebude tak jednoduche jako v 27. Taky se muze stat, ze clovek nakonec vyjde nasucho.
kaachorra*

JJ to určitě.. jenže chlapa nic netlačí, tomu to jde většinou pořád...kdežto ženská může mít s přib. věkem problémy...
Jak říkám, už to vzdávám, nemám sílu na to čekat, až se ozve..a mít špatný pocit z toho, když půjdu někam s jiným... bůh ví,co dělá on po diskotékách, po tom raději nepátrám.a i když lidi jsou dobráci a řeknou vám s radostí takové informace sami...*afro*
STačilo by málo, kdyby se omluvil, řekl ,, posral jsem to" přinesl kytku a já bych to nějak překousla...ale neudělá to..:/

iz*
hodnocení

0x

Nemyslím si, že by Vás Vašemu příteli rozmluvili jeho kamarádi.

Podle mne jste jej moc tlačila někam, kam ještě nechce (společné bydlení, svatba, mimčo).

Myslím, že potřebuje více volnosti a "dozrát".

doplněno 28.01.13 22:27:

Podle mého názoru se Váš přítel ještě nechce vázat. Budete si rozmyslet, jestli na něj pár let (nikoliv měsíců) chcete čekat.

doplněno 30.01.13 09:37:

Vidím, že se několik lidí domnívá, že na Vašeho přítele mohli zapůsobit jeho kamarádi. Tomu nevěřím. Má-li člověk někoho rád, nemůže mu to nikdo rozmluvit (city se rozmluvit nedají).

kaachorra*
hodnocení

to ví jen on... jenže kdy dozraje...to ví bůh..*vezen* jestli má cenu čekat... měsíc,dva... nevím, fakt nevím...sme sice od sebe ale věřím tomu,je ttakový, že když mě uvidí s jiným, bude mi psát,jak jsem mu to mohla udělat,že mě miluje apod...

Vy dobře víte, co chcete a nechcete. Život utíká, tak ho žijte a užívejte...Třeba s někým jiným, kdo ví, co chce a na ktrého pořád nebudete muset jen čekat a doufat...Je to ztráta času ve Vašem případě. On už si vybral...Je řada na Vás, jak s tím naložíte. To, že Vás miluje Vám má dokazovat, a ne Vám psát, až si najdete někoho jiného a dělat ze sebe lítostivého chudáka...Než si všechno v hlavě srovná, může z Vás být dávno "stará baba"...

doplněno 28.01.13 20:28:

Není zač. Přeji Vám hodně štěstí a život podle Vašich představ.

kaachorra*
hodnocení

jo jo člověk to potřebuje slyšet z více stran,aby se probral..:) i když to bolí...Nicméně děkuju všem za Vaše odpovědi a rady..*hej*

menta
"jestli má cenu čekat... měsíc,dva... nevím, fakt nevím..."
Spise ROKY, nez MESICE.
kaachorra*
hodnocení

Nevím... každopádně chce být s nimi a asi je to pro něj důležitější... Bydlí tu ve vesnici už od narození a já tu bydlím 7 let...byla sem proo něj nová,dlouho mě uháněl... kamarády tu nemám, mám je vedle ve městě, kde sem dřív bydlela...nevím,co se mu honí v hlavě...*nevi*

hodnocení

0x

zdravím,no mě příjde jako kdyby tomu vašemu příteli někdo promluvil do duše nějaký jeho kamarád,který má na něj dost velký vliv.nevím já bych to řešila ultimátem-buď se budeš chovat jako normální chlap co má vztah nebo NAZDAR! protože to jeho slibováí a pak těsně před tím ucuknutí . vrrrrrr *zed* to by na mě nebylo. vím že je tvrdé co teď napíšu ale važte si sama sebe a uznejte že máte na lepšího ve 27 letech bych teda nechtěla řešit pubertální nálady svého přítele. ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]