Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
protože se mi nepovedly pěkně vyklopit pracny z formiček mám plno zmetků, které nemohu dát mezi ostatní pečivo., poraďte, co s tím? Určitě je nechci vyhodit, myslím, že by z toho šlo něco udělat, bohužel nevím jak na to... Budu vám moc vděčna, za dobrou radu
mikulasko. Nedělej si z toho hlavu . Rodina určitě zbaští i to trošku polámané. No a z čeho jsou opravdu jenom drobečky, tak to všechno dávej do jedné misky (hodně polámané cukrovíale i cukr ve kterém obálíš cukroví, zbytky oříšků, kokos, kandované ovoce,zbytek krému, dokonce nevadí i maličký zbytek neupečeného těsta(NE kynutého
.) Prostě všechno, co zbyde (bacha ať tam nedáš zbytky z nedělního obědu :D. Tuhle směs měj v lednici a až všechno dopečeš a dozdobíš a zbyde Ti opravdu jen TOTO , tak tam přidej oříšky, namleté piškoty, třeba i kokos. Dej trošku másla , trošku cukru, kapku rumu . Pořádně propracuj a dělej kuličky maličko větší jak třešně. No a ty můžeš namáčet v čokoládě (bílé, tmavé), nebo obalit v kokosu (nebo vem ořechy, nebo takové ty malinké barevné zdobící "bonbony). Nebo jenom obalit v kakau... U nás se po tomhle!cukroví"vždycky jenom zapráší
Dejte si namočit višně kompotované do rumu, nejlépe přes noc. Ty drobky z pracen umelte, nebo rozdrťte válečkem, přidejte kousek másla, kakao, rum,trochu mléka, mleté ořechy. Případně cukr. Udělejte hmotu, z které tvoříte kuličky - do každé dejte jednu okapanou višeň, obalte v ořechách, nebo kokosu a dejte do papírových košíčků...a máte chutný, hezký další druh cukroví. Já to většinou dělám jako poslední druh, dám do toho i zbytky krému, čokolády, rozdrcené, nepovedené cukroví. Jsou většinou, jako první snědené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.