Nejste přihlášen/a.
prosím, poraďte! už asi měsíc se mi drží koutky na rtech a už začínám být fakt nešťastná. mám se jít fotit a přece nemůžu s takovou hrůzou na rtu jít na focení na občanku. v lékárně jsem dostala lipobase repair, ale nepomáhá to...tak ví někdo, co s tím?
Jednou jsme odcházeli z nemocnice všichni s koutky. Je to infekce. A dostali jsme recept na mastičku v maličké tubičce. Ta pomohla. Zastavte se v lékárně.Lidová, babská rada je, maz z ucha, ale neznám nikoho, kdo to vyzkoušel. Jen jsem to mnohokrát slyšela.
Dobrý den. Kupte si vitamíny skupiny B - třeba B-komplex. Koutky jsou většinou znamením, že zrovna tyto vitamíny vám chybí - hlavně tedy riboflafin B2. Takže nejen ty koutky mazat mastí, je třeba se s tím vypořádat vnitřně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.