Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit koutků na rtech?

Od: ewka69* odpovědí: 6 změna:

prosím, poraďte! už asi měsíc se mi drží koutky na rtech a už začínám být fakt nešťastná. mám se jít fotit a přece nemůžu s takovou hrůzou na rtu jít na focení na občanku. v lékárně jsem dostala lipobase repair, ale nepomáhá to...tak ví někdo, co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jednou jsme odcházeli z nemocnice všichni s koutky. Je to infekce. A dostali jsme recept na mastičku v maličké tubičce. Ta pomohla. Zastavte se v lékárně.*jasne*Lidová, babská rada je, maz z ucha, ale neznám nikoho, kdo to vyzkoušel. Jen jsem to mnohokrát slyšela.

patronka*

Tak teď už někoho znáte, byť jen virtuálně.Funguje to na koutky i na opary, ale musí to být z vlastního ucha.Používám tuhle babskou metodu s úspěchem víc než 25 let.Jen bych se to sem sama asi styděla napsat.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Kupte si vitamíny skupiny B - třeba B-komplex. Koutky jsou většinou znamením, že zrovna tyto vitamíny vám chybí - hlavně tedy riboflafin B2. Takže nejen ty koutky mazat mastí, je třeba se s tím vypořádat vnitřně.

myse*

vitamín B - dobrá volba! ještě doporučím mast Fungicidin (dceři doporučeno lékařem), zabírá to. A pozor na jablka - někdo má alergii - jestli jíte často jablka - krájejte si je na čtvrtky at nepřijdou do kontaktu s koutky a rty... (třeba to zabere, proč to nezkusit)

kyslikkk
hodnocení

0x

ahoj vyzkoušejte mastičku Hydrocortizon stojí kolem 50 kč a mě pomohla hned

lidus*
hodnocení

0x

Mám dobrou zkušenost se Zoviraxem nebo Zovirou, vždy si koutky donesu z nemocnice, nyní už méně jelikož si sebou nosím vlastní sklenici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]