Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STAHOVANI BARVY Z VLASU - CERVENA

Od: annie125* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat jak dlouho tato procedúra trvá a kolikrát ji je třeba po sobě opakovat? Jaké s tím máte popřípadně zkušennosti? Lze vůbec červená z vlasů odstranit?

Předem děkuji za odpoved´..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pegin*
hodnocení

0x

ano,odbarvovačem ji stáhnete,ovšem raději bych se svěřila do rukou kadeřnice.Odbarvovačem ji stáhnete bud na poprvé nebo na podruhé by to určitě mělo zabrat.můžete i po sobě,ale pozor ,zřejmě utrpí újmu vaše vlasy na kvalitě.I když nevím z jaké barvy chcete přejít na jakou?A jaká je vaše výchozí barva vlasů?poradím vám jako kadeřnice,většinou si sama doma tak dobře vlasy "nespravíte" tak jak chcete.

annie125*
hodnocení

Ano ke kadeřnici se určitě objednám. Vlasy na červeno si již ale barvím 3 roky, je mi jasné, že vlasy poté budou vypadat ,,suše,, a jejich kvalita se poškodí. Své vlasy mám světle hnědé, nyní červené po stáhnutí barvy bych chtěla přejít na blond. Bude to hodně velký problém?

amlim*
hodnocení

0x

Jako kadeřnice radím přechod promelírováním, ale odborně v kadeřnictví. Je fakt, že červená se špatně stahuje, ale ono záleží na kvalitě vlasů a na barvě , kterou jste používala. Někomu to sjede rychle, někdo má vlasy porézní a z těch to jde špatně.Také záleží na tom jaký odstín chcete dosáhnout.Při domácím stahování barvy počítejte s rozdílem barvy u hlavy a konečků.

myshka*

taky bych po promelírování a postupném stahování doporučila tzv. popelavý odstín, který taky červenou potlačuje. Jinak jsem taky pro hustější melír a rozhodně masky a zábaly na vlasy.. pokud možno tak ani nefénovat.. nechat volně uschnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]