Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest při močení po sexu

Od: liolina odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, v neděli a v pondělí jsem měla pohlavní styk. Pak mě maličko bolela vagína. v úterý jsem měla bílí hustý výtok a ve středu nažloutlí výtok. V pátek mě trochu opuchla a pak mě to bolelo při močení. ted jse nemůžu ani vyčůrat a všimla jsem si že mám v poševním vchodě takové malé oděrky. Co mám dělat?
na gynekologie se dostanu až ve čtvrtek...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

innkas*
hodnocení

3x

Milá slečno, pravděpodobně máte docela obyčejný zánět, což je velmi snadno přenosné mezi partnery. Ale není důvod k panice, zná to většina žen, lze to chytit i na toaletě nebo na bazéně...A hlavně se to vyléčí, ale rádo se to bohužel i vrací, to je individuální.

Než se dostanete k lékaři, požádejte o pomoc v lékárně, prodávají se volně různé přípravky.

Pro okamžitou úlevu zkuste bílý jogurt, samosebou neslazený, může se dát i do pochvy kam dosáhnete, opravdu neuškodí. Je to rada od lékařky.

Tyto potíže doprovází svědění, ale i pálení při močení, pokud to jde je nejmíň bolestivé močit pod sprchou.

soina*
hodnocení

0x
Může za to zřejmě nějaká infekce. Zřejmě jste měla oděrku již při styku.
Netrpěl muž nějkou pohlavní nemocí? Klidně mohl a Vy jste to chytila od něj. Třeby měl penis před stykem v análu. Nicméně gynekologické vyšetření bude asi nutné. Když říkáte, že nemůžete močit, ono to půjde, ale až se Vám bude chtít hodně moc. Pokud by to šíleně bolelo, volala bych klidně na pohotovost. Příště používejte pro jistotu kondom.

pusinka50*
hodnocení

0x

To bude nějaká infekce. Zkuste zatím alternativní léčbu, pít 3x denně léčivý čaj a dělat výplachy pochvy odvarem z třezalky, heřmánku, řebříčku, hluchavky či hlohu. Nevím, jestli se dostane v obchodech čaj řebříčku, hluchavky či hlohu, možná v tzv. zelených lékárnách, tak si aspoň kupte čaje heřmánek a třezalku, jsou k dostání normálně porcované a pijte a vyplachujte.

myse*
hodnocení

0x

asi nějaká infekce - ke gynekologovi určitě zajděte. S močením - to bude nejspíš zánět moč. měchýře nebo moč.trubice. Hodně hodně hodně pít - nejlépe urologický čas, jíst brusinky nebo Urinal, mělo by to zabrat, jinak léky může dát i gynekolog

Nebylo by od věci si v lékárně koupit čípky GynoPevaryl - vkládají se přímo do pochvy, třeba to pomůže... (v začátku to zabírá určitě)

můžete si udělat sedací koupel (nebo i do vany) s odvarem heřmánku...tím se nic nezkazí (pokud na něj nemáte alergii)

jokr
hodnocení

0x

Jsem tu náhodně, chystám se vařit cosi a nevím, jak na to...

Když čtu Vaši zdravotní potíž, jak jste k ní přišla a všimnu si Vaší gramatiky, musím (sám sobě) nejdříve položit otázku, kolik Vám je asi tak let. Jestli by nebylo lepší šprtat češtinu...

Asi jste si kvalitního partnera k souloži nevybrala, jste tedy značně nevyzrálá. Víte mladá dámo, pokud jde o vagínu, tu má každá žena, ale někteří muži od žen chtějí, aby měly i něco v hlavě.

Doufám, že při léčení také nabydete trochu rozumu... Roztáhnout nohy, to umí kdejaká...

Nezlobíte se za tu upřimnost? Asi byste spíše potřebovala radu od matky a potom ohnout přes koleno... Také to pomáhá...

innkas*

Možná slečna není moc na češtinu, ale zcela určitě je vysrašená a vy se pletete kam nemáte.

Já jsem to zažila až po dětech a byla jsem nezkušená a k smrti vyděšená, že mám nejakou hroznou chorobu, dokud mi kamarádka neřekla neboj o nic nejde, to je normální.

NEPLEŤTE SE DO TOHO,ČEMU NEMŮŽETE ROZUMĚT.

Tady jde přece o radu a ne o dokonalost pisatelů, všichni chybujeme

doplněno 09.12.10 03:10:

Já zrovna teď, omlouvám se, má tam být vystrašená

jokr

Kde berete tu skálopevnou jistotu, kdo čemu rozumí, kdo se do čeho má plést? Když čtu vaše babské rady v těchto konkrétních situacích, tak mne jímá hrůza.

Jistě, slečna je vystrašená, ale musí si být vědoma svého počínání a nést za sebe odpovědnost. Je trochu naivní sváděto to či ono na bazény, sauny... Jistě, dá se tam získat cokoliv.

Jedinou a skutečnou radu, kterou ona dívčina zde mohla obdržet je co nekratší cestou pelášit k lékaři. Zatímco tu prezentujete středověké babské tlachy... Už se nedivím mužům, kteří jsou přímo sedření udržet si k ženám aspoň nějakou náklonnost.

innkas*

Slečna sama psala, že půjde k doktorovi, jen si do té doby chtěla nějak pomoct. Rada od lékařky není babská rada, jak tvrdíte a tyhle rady jsou někdy lepší než deset doktorů.

Urážet lidi, to vám zjsevně jde dobře, ale k tomu tato poradna není.

waidy

Co jsem si tu přečetla, mi trochu vyrazilo dech... Pán je vyloženě intelektuál. Ano, ne všichni mají například dobrou gramatiku, ale to není odsouzeníhodné... Já jsem studentka, je mi 22, studuji Univerzitu Karlovu - právnickou fakultu. Myslím tedy, že bych snad v hlavě měla něco mít, nebo alespoň v to doufám.

A milý pane představte si, že i já trpím tím, co tu slečna popisuje. Měla by to být kvasinková infekce, alespoň u mě to dost často je, nebo to mohou způsobovat bakterie ze střev. K této infekci nedochází tak, aniž by měla špatného partnera, není to ani nesprávnou hygienou, ale někdy je to způsobeno chybou v imunitním systému. Určitě by bylo dobré přeléčit jak možný zánět močového měchýře a dolních cest močových, většinou stačí zajít k praktickému lékaři, který předepíše antibiotika, tak i posléze zajít na gynekologii, kde vám dají záváděcí čípky.

Miluju, když se člověk, který nic neví o daném problému, cpe a vyjadřuje svůj názor ještě více nevhodnějším způsobem, než nějaký vesnický buran. Prvně je slečny věc, ,,,koho měla v posteli", já vás tu taky neurážím tím, že můžete být ,,děvkař" a že ,,ojedete všechno, co se hýbe", ale když se chystáte vařit, tak to vaříte z moči? Že jste se nám tu ,,náhodně" objevil? Nicméně je to vaše věc, já Vám přeju dobrou chuť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]