Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký DEN u silonek + velikosti silonek

Od: anzionka® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

dnes jsem zjistila, že mám všechny mé silonky děravé! *hi*

Proto si budu muset koupit nějaké nové. Ale vůbec se v tom nevyznám. Vím, že u silonek je označení DEN, které značí sílu silonek. Doma mám takové tělové, které jsou velmi silné, skoro neprůhledné, ale bohužel od nich nemám krabičku. Chtěla bych si koupit nějaké, které budou sice trochu teplejší, ale také chci, aby byly trochu průsvitné.

Můj problém je ten, že mám poněkud tmavší chloupky na nohou, které chci těmi silonkami zakrýt. Nevím však, jaký DEN zvolit. Přemýšlím o DEN 10 - 20. A už vůbec nevím, jakou tělovou barvu, aby mi ladila k pleti. A u velikostí jsem také úplně ztracená, na každé krabičce je to jinak. Co musím znát výšku, váhu, obvod boků? Ještě něco?

Díky všem. Anzionka.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Ahoj Anzi,

Silonky, které uvažuješ (DEN 10-20) rozhodně teplé nebudou. Kup si nějaké nad 40. Já mám některé dokonce 80 :) Velikost musíš vybírat opravdu podle krabičky, lepší je vybírat přesně, protože když koupíš pro jistotu větší, budou se ti všelijak shrnovat.

Silonky rozbal a zkus tu průhlednost. Platí čím větší DEN, tím menší průhlednost. Nebo sáhni po nějakých se vzorem... Je to moderní a chloupy opravdu neprosvítají :)

hodnocení

Díky moc, tento týden si musím nějaké koupit, nejraději bych si je hned na místě vyzkoušela, ale to nejde, tak snad postačí ruka. A můžu se zeptat, když si koupím dejme tomu DEN 50, nebudou na mě vypadat jako punčocháče? Chtěla bych, aby maličko prosvítaly. Víte co myslím...

cocinkamichalka*

Tak jsem koukla do skříně - mám tam Elite Exclusive 40 DEN šedivé a průsvitné při natažení trochu jsou. Pak mám černé DEN 60 od Calzedonie a ty už teda průhledné nejsou. Ale jsou ideální na listopad - byla jsem v nich loni na pohřbu a zima mi nebyla.

hodnocení

Díky za ochotu se podívat do skříně. Já mám právě také takové tlusté, nejsou vůbec průhledné. A právě proto abych chtěla nějaké teplejší, ale aby šly nožky trochu vidět (jedu do divadla). Asi se v obchodě budu dívat po DEN 30 - 40.

cocinkamichalka*

:-D No já se musela do té skříně podívat, zítra se taky musím sbalit, a taky do divadla :) Dost jsem si poslední dobou oblíbila silonky se vzorem, mám černé pouzdrové šaty, tak aspoň nevypadám jak černá vdova :)

hodnocení

Já budu mít černou sukni, takže budu volit nejspíše silonky tělové barvy. Silonky se vzorem jsem na sobě ještě neměla, ale pokud mi nějaké padnou do oka a budou za rozumnou cenu, tak je možná vezmu.

chlup
hodnocení

0x

A nebylo by od věci si jako první koupit nějaký dámský holíci strojek?

hodnocení

Tak to pockejte, ja si nohy holim, tedy litka. Mam vsak ty otravne chlupy i na stehnech, ktere si holit opravdu nehodlam. Jinak vase odpoved byla mimo misu, ja se ptala na silonky, ne jak se zbavit chloupku.
mana*

Stačí výška postavy a obvod boků. S barvou neporadím jedině si zajít do obchodu a navléknout si ji na ruku, aby jste viděla sílu a odstín.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]