Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píšeme si - jak poznat jestli to není úchyl?

Od: lucie179462239* odpovědí: 11 změna:

Pisu si po internetu s jednim klukem... Je strašně hodnej... Nevím jak mám poznat jestli to není žádný úchyl? Chtěla bych se s nim vidět ale bojím se toho že by to mohl bej nějakej úchylak... prosím nevíte jak mám mit jistotu že je to normální kluk? A ne žádný úchyl? Děkuju předem.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

2x

si dejte nekde sraz ale radeji na verejnem miste kde je hodne lidi, kavarna, restaurace-

lucie179462239*
03.12.10 22:06
hodnocení

děkuju

michalll*
hodnocení

2x

Co tak mu říct o fotky?

A co pak až je budeě mít, dát si s ním sraz na nějakém veřejném místě?

A tam ho uvidíš že je to ten samý, co na fotkách + tam budeš mít lidi kdyby chtěl i tak něco udělat...

jerrysek*
hodnocení

2x

takovehle schuzky jsou vzdycky dost riskantni, jen stezi zjistis, kdo je opravdu na druhe strane. pokud by melo ke schuzce opravdu dojit a jeste jsi mu neposlala svoji fotku, pak je moznost dat si schuzku napriklad na namesti (nebo jinem miste kde je dost lidi) a domluvit se co kdo z vas bude mit na sobe. ty pak samozrejme outfit zmenis. tzn. ze se domluvite napr. ze on bude mit cernou bundu a cernou cepici, ty dejme tomu cervenou bundu a bilou cepici, ale nakonec prijdes v modre. a az zjistis jak vlastne vypada ten kluk v cerne bunde a cerne cepici a jestli tam vubec nejaky takovy je, muzes se s nim dat do reci ;) a puvodne domluveny outfit mas treba v pracce...

ovsem pozor na takove schuzky, tohle je jen takova pojistka. a kdyz uz, urcite se sejit na nejakem miste, kde se pohybuje hodne lidi a ve vhodnou dobu, ne vecer.

tak preju hodne stesti a at je to opravdu nejaky fesak :)

lucie179462239*
hodnocení

Děkuju za dobré rady . :)

karina*
hodnocení

2x

lucie, člověka poznáš postupně až po dalších setkáních, až si potvrdíš, že to co říká je pravda. Opravdu se sejděte někde na veřejném místě, plném lidí. První pravidlo seznamování se na inzerát (chatu a v podobných anonymních sdružení lidí) je, že i když se s ním nakonec setkáš, NIKDY s ním neodcházej ihned do soukromí, byť by se ti líbil sebevíc. Tohle pravidlo neplatí jen pro mládeš , platí i pro hodně dospělé. Tak ať ti to poznávání vyjde *palec*.Karina

lucie179462239*
03.12.10 22:26
hodnocení

děkuju :)

hodnocení

0x

Mobil ještě lépe skype s videem a máš to...pokud se nebojí havu vystrčí a zjistíš že je to možná fajn kluk, anebo najednou přestan psat...

durancea*
hodnocení

0x

Myslím, že není špatné se někomu se záměrem svěřit (kámoška, mamka, sestra...), příp. jí říct, že kdyby "něco" (nedejbože), najdou kontakt na toho kluka tam a tam, (prostě napsat na lísteček a vložit ten den třeba pod kalendář na svém psacím stole, kam daný den asi nikdo náhodou nepůjde). Já jsem tak měla úmluvu s jednou kámoškou, co občas hledala na inzerátech partnery - párkrát mi dala vědět, že má třeba dnes "rande", já věděla, kde je v příp. nouze kontakt na onoho člověka, po schůzce mi třeba jen dala smluvené znamení, že je OK. Ale je pravda, že to risk je, přes net, přece jen dřív, když se lidi jen seznamovali na tancovačkách, kdy jste znali toho dotyčného celá vesnice, bylo to bezpečnější.

janourecek*
hodnocení

0x

nikdy si nemůžeš být 100% jistá že to nebude úchylák

buss
hodnocení

0x

Scuka na náměstí a z dálky pozoruj, co když je to dědeček, či ženská dokonce? Nebo ať kolem projde kamoška. Pak odejdi...
To jsem tak jednou utíííkal ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]