Dnes jsem si nechala svou kamarádkou zesvětlit vlasy. Měl to být melír ale měly jsme špatnou čepici a tak to vypadá jako 2 měsíce odrostlé. Navíc jsem tam předtím dávněji měla červné tužidlo a melír a tak mám vlasy žluto-oranžové. Vypadám strašně. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho po zesvětlení bych si mohla vlasy přebarvit? Popřípadě jak se dostat zpět na původní barvu... Děkuji...
a nepřemýšlela jste nechat si odbarvit všechny vlasy? třeba by to byla nejlepší volba a je přirozené, že světlé vlasy mají omlazující účinek ) sama byste se k tomu třeba nedokopala, ale když už je to nutmost...přesně takhle jsem to udělala já a mohu jen potvrdit příznivé ohlasy mého okolí...tak šťastní rozhodování! Jinak by se mělo počkat asi 14 dní do dalšího barvení...
adeeelka*
Je to sice pravda, ale co kdyby potom všechny vlasy měly úplně jiný odstín? A navíc já mám moc růžový obličej na blond, to spíše na červenou nebo hnědou. V každém případě děkuji za radu, budu o tom přemýšlet
modixi*
tu červenou bych radši nezkoušela na blond vlasy by chytla fakt ČERVENĚ to samé s hnědou barbou...pozor na všechny odstníny s efektem např. do fialova, červena, nedejbože modra! na blond vlasy chytne pouze ten efekt! nedávno jsem se o tom bavila s kadeřnicí a byla docela vykulená, že mě to nenapadlo...no jo no...když se necháte odbarvit komplet na blond, je fkt, že mohou být některé prameny tmavší než ostatní, ale rozhodně se to pak bude i líp přebarvovat na tmavší barvu..odstnín bude celistvý, jinka to bude pořád vypadat jako melír...jinak konzultace s kadeřnicí by nebyla na škodu...určitě si bude vědět rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.