Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky, máte některá zkušenost s těmito výrobky z řady Normaderm, opravdu zabírají?
Děkuji.
http://www.vichyshop.cz/vichy-nocni-krem-na-problematickou-plet-normaderm-50-ml/d-70350/
já to kdysi měla a používala,koncentrovanej krém a jakejsi čistící gel,nakonec jsem je rozdala i když já jsem je musela za těžkej peníz koupit.Nepomáhali,neúčinkovali,žádná změna na akné.ALe možná že každý máme jinou plet a vám bude účinkovat,ale už bych za to prachy nikdy nevyhodila.aspon ne za tuto řadu na akné.zkuste pořádnej kvalitní hydratační krém,kolikrát to pomůže o mnoho líp,před léty bych tuto větu asi neřekla,ale po mých zkušenostech vám ji radím.i když vaši problematiku netnám.
Dobrý den, na předražené kosmetické značkové výrobky mám jediný názor - nekupovat. Jsou to stejně vyhozené peníze. Představte si, že vydáte takový veliký peníz a zjistíte, že vaše pleť na to reaguje špatně. Zkuste spíš zapátrat mezi obyčejnějšími výrobky i české výroby. I když nenajdete hnedka, co vám bude sedět, nevydáte za to tolik peněz. Česká produkce kosmetiky nedává tolik peněz do reklamy, tudíž její výrobky jsou podstatně levnější a mnohdy i mnohem kvalitnější než ty s bombastickou reklamou v televizi, kterou stejně nakonec zaplatí spotřebitel.
Používala jsem řadu Normaderm od Vichy před 2 lety přes rok a pomáhala mi.
Pak jsem na cca 9 měsíců vynechala a měla i nějaké zdravotní potíže, akné se mi strašně zhoršilo. Nyní přes měsíc chodím na soukromou kliniku na léčící laser a k tomu používám zase Normaderm od Vichy a bohužel zatím nemám žádný výsledek.
Takže doufám, že to bude lepší a že to bude co nejdřív.
také jsem si ho chtěla koupit, požádala v lékárně o vzorečky a jediné, co mi vyhovovalo, bylo Sébium Al a pleťová voda, krémy vůbec, přišla jsem si po nich napjatá, mastná, taková upatlaná. Mnohem víc mi vyhovuje kosmetika přímo od kosmetičky, konkrétně používám Janssen a to mi vyhovuje mnohem víc, i tady jsem nejdříve testovala na vzorečcích
Ja mam tedy dobre zkusenosti - denni krem uzasny, moji spatnou plet zjemnuje a drzi ji v sachu, nocni krem sice kapanek vysusuje, ale s nim jsem take relativne spokojena. Zcela nespokojena jsem vsak s cisticimi pripravky, ktere plet zcitlivy, napnou a vysusi ale ten denni krem bych nemenila!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.