Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvácení po cytologii

Od: in* odpovědí: 3 změna:

zdravím, toto pondělí jsem byla na prohlídce na gynekologii, doktorka mi brala stěr kvůli vyšetření a dělala ultrazvuk, řekla mi že malinko krvácím, ať se nelekám, tak nějak špiním do dněška, špatně mi není a to mám ještě dostat ms, kamarádka mi řekla že se mi tím může posunout i ms nebo se mi to rozhodit jelikož HA neberu, nikdy se mi to ještě nestalo, tak se ptám, abych neplašila zbytečně.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

2x

Slabé krvácení po odběru vzorku na cytologii skutečně nic až tak závažného není, stává se to poměrně běžně. A že trvá několik dní, to bych přikládala právě tomu, že máte dostat MS. Já bych na Vašem místě ještě vyčkala na začátek MS a její průběh, kdyby špinění nepřestalo ani potom, tak bych začala plašit, ale v dané fázi si myslím, že nic nehrozí. Pokud je vše jinak v normě (jíte, nejste příliš unavená, nemáte horečky...), tak bych fakt vyčkala na MS. Držím pěsti, ať se to brzo upraví :)

doplněno 26.11.10 14:07:

Ano, psychika a váha mohou přispět i k tomu, že na čas přestanete normálně menstruovat - takže je možné, že třeba tohle špinění už e běžná menstruace, tedy špinění odezní a klasická MS se jakoby nedostaví. Stalo se to mně osobně v době kdy jsem studovala VŠ, měla dvě práce a prožila "moc fajn" rozhod, a také kamrádce, která odjela spolu se mnou na stáž do Británie - málo peněz, takže v jejím případě málo jídla, nervy k tomu... a podobný vývoj byl na světě. Takže osobní zkušenost. Zkuste se trochu uklidnit, dobře jíst, spát. Podle mě se cyklus upraví. Až budete volat o výsledky (počítám tak za 3 týdny), sdělte doktorce své potíže, pokud neustoupí - doporučí, co dál. Hodně štěstí *slunce*

in*
hodnocení

děkuju moc, jiné obtíže nemám právě, žadné bolesti, horečka, všechno je v pořádku, jsem trošku plašan, nemám teď zrovna dobré období v životě, možná tomu dodáva i moje psychika a váha :o( jak jsem se tak docetla na internetu

janourecek*
hodnocení

0x

mám taky podobný problém a nevím si rady a nevím jestli je to normální, ve čtvrtek jsem byla na gynekologii na púrohlídce kvůli předepsání HA a lékařka mi udělala běžné vyšetření, ultrazvuk a stěr z děložního čípku, přišla jsem domu a trochu krvácím, už druhý den. Menstruace to asi nebude protože ta mi skončila v neděli. Nevím si vůbec rady a mám strach, nepřijde mi to normální :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]