Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit lepidlo ze samolepky z koženého

Od: es* odpovědí: 3 změna:

Prosím, sdělte mi, čím mám odstranit lepidlo ze samolepky (z lapače šatních molů) z koženého saka (ze skopce)? Sako mám teprve dva dny.

Mnohokrát Děkuji. Eva.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

Z kuze nemam zkusenost, zato mam hodne zkusenosti z odstranovanim lepidla z podstavcu u sportovnich poharu. Lihem, Jarem, Realem ani nicim na odmasteni to nejde. Zato to jde obycejnym stolnim olejem. Pekne potrit, nechat pusobit a pak nejakou hrubsi latkou (frote, len) otirat. Hladke kuzi olej nevadi, vsak i sedla se natiraji olejem, ovsem pokud je kuze svetla, po natreni nejspis ztmavne. Existuji i specialni mydla na sedla a kozene vyrobky, k dostani jsou v jezdeckych potrebach. Poradit co s lepidlem by nohli i v cistirne.

jabraka*
hodnocení

2x

Myslím,že by mohl stačit líh,anebo odlakovač.Potom trochu máznout indulonou.

JABRAKA

pegin*
hodnocení

0x

technický benzín zabere na všechno a nepoškodí,aspon já mám takové zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]