Nejste přihlášen/a.
Zdrávím ,chtěla bych se zeptat jestli nevíte o něčem co by mohlo kromě slunce,barvy a peroxiduXD zesvětlit jemně vlasy?Existuje vůbec něco takového a mez nejmenšho poškození? Děkuji za odp.
jsem kadeřnice a musím vás zklamat.Pokud chcete aby bylo zesvětlení patrné a nepoužila jste peroxidů,je to hloupost.Jinak by všechny ženy místo ničení vlasů peroxidama zvolili jinou cestu kdyby byla.Ano,heřmánek zesvětlí ale nepatrně,skoro to ani nepoznáte vy ,natož aby to bylo vidět.Možnost vystavení mokrých vlasů slunci je lepší,ta malinko funguje,nejbezpěčnější je zajít ke kadeřnici a nechat si udělat např. melír nebo odbarvení,to je jediná možnost jak dosáhnout cíle.
slyšela jsem někde taky o nákém spreji a že se pak vlasy nechají jen uschnout na sluníčku, ale nevím co je na tom pravdy
Pokud se týká spreje, tak bylo také tekuté tužidlo zesvětlovač a to bylo na stejném principu(obsahoval peroxyd).Pro vlasy to bylo velmi škodlivé. Zkrátka přípravky působily a narušovaly vlasy dokud se nesmyly šamponem. Vlasy se lámaly, byly křehké, narušené.Pokud jde o výluh z heřmánku, ten se používal, možná používá pro zlatý nádech , ne pro zesvětllení.
vy myslíte něco jinýho... tadyto bylo právě že to vlasy neničilo ale nemůžu si vzpomenout jak se to jmenovalo. Je to tak 5let zpět, viděla jsem to v nákém časopise pro mladé a zaujalo mě to tak jsem si ted na to vzpoměla. Mrknu se po tom někde a kdyžtak hodím odkaz jestli to někde najdu. A to tužidlo opravdu zesvětlovalo? Byl viditelný rozdíl třeba z hnědých vlasů na blond?
Ahoj ten přípravek se jmenoval Palette Beach Look - zesvětlovací sprej v takové modré lahvičce, ale už se bohužel nevyrábí...
Ten zesvětlovač už se na štěstí nevyrábí. Jak píše kolegyně kadeřnice níže, nezesvětlíte vlasy bez použití peroxydu.Dnes je trend barvit se doma, ale věřte mi, je to chemický proces. a patří to do rukou odborníků. Já jsem za svoji letitou praxi opravovala hodně domácích pokusůMoje rada -běžte ke kadeřníkovi, nešetřete na svých vlasech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.