Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napařovací žehlička - nerez nebo keramickou?

Od: ar* odpovědí: 10 změna:

Tak dámy , slečny a hokly, potřeuji poradit jakou plochu žehličky mám koupit. Nerez, keramickou a nebo Eloxium. Kolik je ideálně watů u žehličky. Odpovědi prosím nejpozději do 22.12 páč jak se znám 23 strávím po obchodech sháněním dárků *hi*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

Čím větší výkon, tím líp, jen pozor na jističe doma. Díky tomu mám skvělou žehličku od babičky, protože jí dostala k minulým vánocům, ale vyhazovalo jí to pojistky, tak si koupila slabší a tuhle mi dala. Je to jiný, starší typ, než tahle

alza.cz/...

ale já jsem naprosto spokojená. Ta, co je v odkaze vypadá dost dobře. *palec*

hodnocení

2x

Já si myslím, že je to vpodstatě jedno s jakým povrchem. Já mám nerez, jedna dcera má teflon a druhá keramiku. A jsme spokojené všechny. *jasne* Takže je potřeba se kouknout na nějakou akci a tam se zaměřit na výkon a parní náraz. Koupit co největší. *placni* Kdysi jsem koupila těžkou, to jsem ještě nevěděla, co všechno moderní povrchy dovedou, tedy není třeba na žehličku tlačit a nedostala jsem pochvalu. Takže ne těžkou.

1jara*

Babkazov podala jste výtečnou odpověď.:)

hodnocení

2x

Zdravím, mám starší Tefal, byla jsem s ní maximálně spokojená. Pak jsem chtěla podpořit českou výrobu ETOU - pozdě jsem zjistila, že je vyrobena daleko na východě - s ní spokojena nejsem. Takže ETU raději ne.

ar*
hodnocení

Tak já jsem uvažoval naprosto stejně, český výrobek. Ani ve snu mě nenapadlo že i ETA je Made In PRC. *zed* Tak jdu hledat testy a porovnávat dál, i když je pravda že raději China než Poland.

raadek*
No já jsem si toho všiml, když Eta propouštěla zaměstnance a začala vyrábět vrtací kladiva. R.
gigi*

Rť nepřeberete are.

doplněno 27.11.10 20:02:

Ať-

ar*
hodnocení

Ono to bude jedno , stejně ta potvora bude žrát proud.:D

ar*
hodnocení

Tak děvčata druhý den tady blbnu po netu a pročítám a pročítám, porovnávám a porovnávám a moje faforitky jsou tyto Eta 6283 90010 Lancetta, ETA 3283 90000 Lancetta , Eta 328390010 Lancetta Violet co vy na to?

raadek*
Sice nejsem are děvče, ale vygooglete si test napařovacích žehliček. Bohužel čínskou ETU tam asi nenaleznete. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]