Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký přípravek pro menopauzu je nejvhodnější?

Od: marty2010 odpovědí: 12 změna:

Ahoj,

mamka nejspíš přichází do přechodu a hrozně se potí. Chtěla bych jí k vánocům koupit nějaký volně prodejný přípravek pro ženy v menopauze nebo těsně před ní? S jakým máte tu nejlepší zkušenost?

Díky

M.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janourecek*
hodnocení

0x

zkuste třeba Femiflavon

pt®

Marty, já jsem si například kupovala v lékárně "Sarapis", je po 30 nebo 60 tobolkách. Je pravdou, že jsem se nepotila, jen jsem mívala návaly horka, jako když jsem v jednom ohni. Z počátku jsem brala i 3 tobolky denně, až jsem to ustálila na 1 ks denně. Trochu pomohl i na psychiku. - stařenka

5o
hodnocení

0x

Vyzkoušela jsem ruzné přípravky,vse bez uspěchu.Teď beru multivitamín pro ženy a je to vcelku v mezích normálu.

lidus*
hodnocení

0x

Neutrácejte je to marné to je vlastní zkušenost, prostě si zvykne mamka v noci vystřídat i 4 noční košile, přes den se 2x osprchuje a jinak to musí vydržet jako 1000dalších žen a naštěstí u mě to trvalo půl roku a pak byl klid.

stenly*
hodnocení

0x

Moje matka byla zdravotní sestra.Tak měla v lékárně známé a na jejich doporučení vždy vyzkoušela ,to nejlepší co bylo .Ale nikdy nic nezabralo.To co jí zkutečně nakonec pomohlo, Vám když se zaregistrujete pošlu vnitřní poštou.

pt®

Stenly, tady je poradna, a rada může pomoci všem potřebným. Tak napište, jaký lék je vhodný a proč. - stařenka

stenly*

Nejde to, byla by to reklama.

pt®

Mně ten přípravek také zajímá, napište mi do vnitřní pošty. - stařenka

hodnocení

0x

jedna moje kolegyně měla sestru lékařku. Ženskou. A ta ji psala hormonální náplast. A byla úplně bez problémů. Bez problémů, bez úbytku vápníku, přibývání na váze, vypadávání vlasů. *jasne* Před půl rokem se strašně pohádaly a během chvíle se kolegyně začala strašlivě měnit. 10 kg nahoru, o třetinu vlasů méně, potí se strašlivě, protivná je jak pes. Hormony jsou mrchy! *plac*

karina*

babkazov a proč si hormonální léčbu ( třeba jinou , ne náplasti) nenechá Vaše kolegyně předepsat jiným gynekologem? Stejně asi už ke své setře nechodí, když se pohádaly ne *smich*?Kar.

topka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

opsala jsem složení léku co mi pomáhá:

Bazalka pravá 5g,meduňka 5g,řebříček 5g,vrbovka malokvětá 5g, Withánie snodárná kořen 5g,šalvěj lékařská 3g, šanta kočičí 2g.

Nebo v tomto poměru si nechte namíchat u nějakého bilinkáře.

lidkol
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti vím,že přípravky z lékárny moc nepomáhají, vyzkoušela jsem kdeco. Doporučila bych snad jedině u bylinkáře namíchaný čaj k tomuto účelu určený. Jsou různých složení, systémem pokus x omyl jistě maminka přijde na ten správný, není to drahé a je to přírodní cesta, bez chemie. Zdravím, L.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]