Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vichy- akné

Od: kerri odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych svému příteli koupit nějakou vodičku a krem na akné ma někdo zkušenosti s kosmetikou Vichy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

diva*
hodnocení

2x

Zdravím,já jsem vichy ze začátku odsuzovala,protože aby byla v lékarně a měla reklamu-to mi nelezlo do hlavy..Pak jsem ze zvědavosti chtěla vyskoušet čistící krém 3v1 a nedám na ni dipustit..Dřív jsem měla hodně problémy z akné protože jsem používala levné přpravky,ale po vichy jsem se za ní vůbec nestyděla..Byl to dobrý tah,a na make up si taky nemohu stěžovat,neucpává pory a dobře kryje(i když to není krycí makeup) Je to velmi dobrá kosmetika,doporučuji Vám:)

riky99*
hodnocení

0x

S Vichy mám jen samé dobré zkušenosti. Určitě bude lepší než přípravky z drogerie.*palec*

jerrysek*
hodnocení

0x

vichy je dobra kosmetika. ja jsem si jednou koupila takove baleni v pruhledne tasticce, byla tam pena (vetsi a mensi) a krem (vetsi a mensi). penou se umyl oblicej a pak se namazalo kremem a bylo. vyborne to fungovalo, akorat to nebylo zrovna nejlevnejsi - asi 600,- ale co, za krasu se holt plati no :)

cituska*
hodnocení

0x

JERRYSEK-můžete mi říci za jak dlouho to působí.Vnuk je pěkně kropenatý a tak bych mu doporučované" VICHY" na akné koupila ještě pod stromeček. Snad mu udělám radost když mu to alespoň trochu pomůže.*klik*

jerrysek*

po prvnim tydnu byly vysledky opravdu znat :) jestli je z toho nestastny, tak jako vetsina pubertaku, pak z Vaseho darku bude mit urcite radost ;) tak hodne stesti a krasne Vanoce

doplněno 04.12.10 21:46:

nasla jsem jeste zbytek toho kremu, jmenuje se to Vichy Skinset (Stabilizing Hydrating Care) ;) aby to fungovalo, doporucuju koupit opravdu penu i krem. ja jsem to koupila v takove pruhledne tasticce, meli to normalne v lekarne, tak se na to urcite pozeptejte ;)

cituska*
hodnocení

0x

Jerrysek-to bylo shánění,ale díky spolužačce v Ostravě a její známé v lékárně jsem Vichy na akné sehnala -cena nyní 725,- a to po slevě 5O,-kč o výsledku léčby *klik*podám zprávu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]