Nejste přihlášen/a.
nevíte někdo kde sehnat maracujové labello? Kupovala jsem si ho cca před rokem a ted už ho nikde nemůžu sehnat... všude mají všechny druhy ale tohle nikde
No, sice s poštovným to asi bude pálka, ale jestli o to tolik stojíte...prošla jsem pár netových obchodů a většinou mají napsáno "vaprodáno", ale tady: dinarin.cz/... stojí "skladem". Tak zkusit tam? Jinak mám podobnou zkušenost - make-up od jisté firmy s výtažky z ovsa. Důvod - přestal se vyrábět Takže možná že firmy doprodaly maracujovou příchuť a Labello už je prostě nevyrábí..
A skoro mám pocit, že mám pravdu - když se kouknete sem: labello.com/... , je tam věnec tyčinek na rty. Myší když najedete na každou tyčinku, zobrazí se Vám příchuť. A maracuja tam není Tak to vypadá, že už se asi nevyrábí.
Tak to mám radost i za Vás. Hezký den, Pů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.