Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dá sehnat maracujové labello

Od: janourecek* odpovědí: 6 změna:

nevíte někdo kde sehnat maracujové labello? Kupovala jsem si ho cca před rokem a ted už ho nikde nemůžu sehnat... všude mají všechny druhy ale tohle nikde :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Dobrý den, zeptejte se v lékárně.

janourecek*
hodnocení

no tam jsem se už také ptala :( už fakt nevím kde ho sehnat... jsem už z toho zoufalá ... snažím se shánět i v menších obchůdkách s kosmetikou a nikde nic :(

pu®
hodnocení

2x

No, sice s poštovným to asi bude pálka, ale jestli o to tolik stojíte...prošla jsem pár netových obchodů a většinou mají napsáno "vaprodáno", ale tady: dinarin.cz/... stojí "skladem". Tak zkusit tam? Jinak mám podobnou zkušenost - make-up od jisté firmy s výtažky z ovsa. Důvod - přestal se vyrábět :( Takže možná že firmy doprodaly maracujovou příchuť a Labello už je prostě nevyrábí..

doplněno 17.11.10 14:03:

A skoro mám pocit, že mám pravdu - když se kouknete sem: labello.com/... , je tam věnec tyčinek na rty. Myší když najedete na každou tyčinku, zobrazí se Vám příchuť. A maracuja tam není :( Tak to vypadá, že už se asi nevyrábí.

doplněno 17.11.10 14:19:

Tak to mám radost i za Vás. Hezký den, Pů *slunce*

janourecek*
hodnocení

děkuji pu, moc jste mi pomohl... já právě také hledala v internetových obchodech a nikde jsem to nemohla najít ...udělal jste mi radost *ua*

karina*
hodnocení

2x

janourecek, na sezam zboží mají hned tři seznamzbozi.cz/... karina

janourecek*
hodnocení

jéééé děkuju :-D já hlava děravá nehledala ve zboží ale normálně ve světě :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]