Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vystužit plesové boty které jsou větší

Od: modryandel* odpovědí: 3 změna:

Mám problém s plesovými botami které jsem si loni koupila a zdály se mni akorát. Jenže letos jsou už trochu více roztažené a trochu mi lítají na noze. Neví někdo radu jak to napravit a přitom v nich vydržet tančit. Děkuji za odpověď modrýandel.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vezměte si je sebou a vyzkoušejte do nich dát gelovou vložku. To by mohlo stačit. Není vidět a dává se i do sandálků. *placni*A pro šlapky je to pohlazení.

amlim*
hodnocení

0x

Dala bych do bot tenčí vložky a do špiček vatu...je-ji třeba...?

doplněno 16.11.10 12:18:

hm, ale nepsala jste jaké jsou to boty,...mají-li volnou špičku, nebo patu...?

hodnocení

0x

Gelové polovložky (jenom pod bříška prstů) koupíte v drogerii, dražší Scholl a levnější Balea, mají je v Schleckeru. Nalepíte do bot, nejsou vůbec vidět, nožky Vám nebudou klouzat dopředu a budete jak na obláčku. *andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]