Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bramboraky s marihuanou

Od: bender* odpovědí: 13 změna:

ahoj, o vikendu si budeme delat k obedu bramboraky s mariuhanou a potrebuji se zeptat, zda staci pouze pridat travu do testa stejne jako majoranku a usmazit a nebo jestli neni lepsi nejdrive extrahovat do oleje a pote smazit na tomto oleji.

Dekuji za odpoved.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Bendere, pokud chcete dostat z marjánky i kapku THC, tak jí před přidáním do bramboráku trochu spařte horkým mlékem. To se rozpouští sice v tucích, jak správně píšete, ale v živočišných! Stačí, až budete mít hotové těsto, udělat do něj důlek, nasypat to sušené, zelené a spařit trochou horkého mléka. (to dávám do bramboráku tak jako tak, ony pak nehnědnou brambory).

A pro zlepšení nálady si u servírování pusťte mp3... hlasky-z-filmu.cz/... Máme tady výborný koláčky. *haha*

janourecek*
hodnocení

0x

ouuuu tak to bych vám nedoporučovala, aby jste nedopadl jako moje švagrová která z bramboráku skončila na jipce :-D a další 4 z rodiny v nemocnici :-D

sebod*

Tak to já se musím těchto "bramborákových feťáků " zastat. Toto není žádný fet! A lidé, kteří si marjánku přidávají do jídla v malém množství, nejsou nijak nebezpeční . Ani sobě, ani svému okolí. Naopak. Je to zdravý prospěšné.

Takže marjanku použiješ jako majoránku :D. Dáš ji ale opravdu maličko, maličko. Marjánku můžeš v opravdu malém množství přidávat do polívky, masových směsí apod.

cyril*

Tímto jste se nespíš u Jabraky stala jedním z feťáckých olezů (nebo snad olezek?). *smich*

sebod*

Cyrile, to je mi líto *plac*. Ale ne každý, kdo používá drogu, je feťák. Tady kousek od nás je léčebna pro lidi s roztroušenou sklerozou. No, léčebna. Jsou to lidé, kteří jsou na konci života. Řada z nich marjanku užívá a je zaznamenám prokazatelný pozitivní účinek. Léčba Parkisona - opět prokazatelná zlepšení. A celá dlouhá řada nemocí. Jediný problem je ten, že z této léčby neprofituje žádná nadnárodní lobby. Takže je nutné lidem vtloukat do hlavy, jak je marjanka škodlivá*cert*

Hele kolk lidí dnes bere antidepresiva. Je snad každému jasné, jak si zatěžují všechny orgány. To radši budu v mírném rauši po marjánce :D a budu vědět, že ledviny a játra mám čistý.

Tím ale neobhajuji zhulené lidi , kteří sednou za volant auta *stop* Nebo lidi, kteří ujíždí na tvrdých drogách.

Jinak všem odpůrcům marjanky radím, ať si seženou odbornou literaturu, různé recenze apod. týkající se užívání prášků na recept, alkoholu, tabáku a marjánky. Tato studie NESMÍ být od někoho, koho platí např.farmaceutický průmysl. Možná budou překvapeni *sok*

Souhlasím se Sebod...když si seženete informace, tak zjistíte, jak je tato rostlina léčivá...*slunce*.

sasdax*

Jen toho nesmíte mít doma v množství větším než malém :) Kolik to je? 50 g?

Léčivá je. Tady je jen otázkou jestli se tazatel chce léčit, nebo... *blee* Osobně kdybych to nechtěl použít jako medikament, nikdy bych se toho nedotknul. Stačí že to musím čichat každý den v létě od souseda a pravidelně na fotbale od fans.

karina*
hodnocení

0x

bender, souhlasím se sebod a budu věřit, že tenhle kulinářský pokrm budeš připravovat z čistě zdravotních důvodů. A tuším že to byl film skvělý film Samotáři, kde si kořenili tímto zbůsobem lívance přímo do těsta *smich*. Karina

kato*
hodnocení

0x

O bramborácích nic nevím,ale konopná mast tak to je jiná grower.cz/...

pravdomluvny*

Pokud si uděláš konopnou mast z vepřového sádla, můžeš si na ní udělat i ty bramboráky! :)

hodnocení

0x

Jak bramboráky dopadly?

noname*
hodnocení

0x

Já nevím jak to děláte vy, ale já nejdříve osmažím marihuanu s trochou česneku a pak zlehka orestuji. Potom ji jemně posypu solí a položím lístečky na bramboráky. Je to moc dobré...Mňam! Doporučuji všem s bílým vínem!

nonamedodatek
hodnocení

0x

Ale raději to nezkoušete, jedné mojí příbuzné se z "bramborákového fetování" udělalo špatně!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]