Nejste přihlášen/a.
ahoj, o vikendu si budeme delat k obedu bramboraky s mariuhanou a potrebuji se zeptat, zda staci pouze pridat travu do testa stejne jako majoranku a usmazit a nebo jestli neni lepsi nejdrive extrahovat do oleje a pote smazit na tomto oleji.
Dekuji za odpoved.
Bendere, pokud chcete dostat z marjánky i kapku THC, tak jí před přidáním do bramboráku trochu spařte horkým mlékem. To se rozpouští sice v tucích, jak správně píšete, ale v živočišných! Stačí, až budete mít hotové těsto, udělat do něj důlek, nasypat to sušené, zelené a spařit trochou horkého mléka. (to dávám do bramboráku tak jako tak, ony pak nehnědnou brambory).
A pro zlepšení nálady si u servírování pusťte mp3... hlasky-z-filmu.cz/... Máme tady výborný koláčky.
ouuuu tak to bych vám nedoporučovala, aby jste nedopadl jako moje švagrová která z bramboráku skončila na jipce a další 4 z rodiny v nemocnici
Tak to já se musím těchto "bramborákových feťáků " zastat. Toto není žádný fet! A lidé, kteří si marjánku přidávají do jídla v malém množství, nejsou nijak nebezpeční . Ani sobě, ani svému okolí. Naopak. Je to zdravý prospěšné.
Takže marjanku použiješ jako majoránku :D. Dáš ji ale opravdu maličko, maličko. Marjánku můžeš v opravdu malém množství přidávat do polívky, masových směsí apod.
Cyrile, to je mi líto . Ale ne každý, kdo používá drogu, je feťák. Tady kousek od nás je léčebna pro lidi s roztroušenou sklerozou. No, léčebna. Jsou to lidé, kteří jsou na konci života. Řada z nich marjanku užívá a je zaznamenám prokazatelný pozitivní účinek. Léčba Parkisona - opět prokazatelná zlepšení. A celá dlouhá řada nemocí. Jediný problem je ten, že z této léčby neprofituje žádná nadnárodní lobby. Takže je nutné lidem vtloukat do hlavy, jak je marjanka škodlivá
Hele kolk lidí dnes bere antidepresiva. Je snad každému jasné, jak si zatěžují všechny orgány. To radši budu v mírném rauši po marjánce :D a budu vědět, že ledviny a játra mám čistý.
Tím ale neobhajuji zhulené lidi , kteří sednou za volant auta Nebo lidi, kteří ujíždí na tvrdých drogách.
Jinak všem odpůrcům marjanky radím, ať si seženou odbornou literaturu, různé recenze apod. týkající se užívání prášků na recept, alkoholu, tabáku a marjánky. Tato studie NESMÍ být od někoho, koho platí např.farmaceutický průmysl. Možná budou překvapeni
Jen toho nesmíte mít doma v množství větším než malém Kolik to je? 50 g?
Léčivá je. Tady je jen otázkou jestli se tazatel chce léčit, nebo... Osobně kdybych to nechtěl použít jako medikament, nikdy bych se toho nedotknul. Stačí že to musím čichat každý den v létě od souseda a pravidelně na fotbale od fans.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.