Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám takový problém. jsem asi 2 měsíce po vysazení HA. První menstruaci mi vyvolávali injekcí,jelikož jsem 3 týdny jenom špinila a nic. Před týdnem jsem měla dostat menstruaci,ale ta ne a ne přijít. Navíc mě bolí v podbříšku,bolí mě i bradavky...Před třemi týdny jsem měla chráněný sex,ale dělala jsem si raději test.ten vyšel negativně,ale přesto mám obavy. Myslíte, že tyto problémy jsou způsobeny vysazením HA nebo je možnost, že se test, který jsem si dělala po 3 týdnech od styku, spletl? Díky za odpovědi!
Dobrý den, náhodou jsem narazil na Váš problém. Přesně to samé se teď děje mé snoubence, vysadila HA před více jak půl rokem a do dneška to má nepravidelné, první taky vyvolali injekcí. Například zrovna dnes ráno mi říkala že to nedostala. takže je to asi normální. Ale pokud si chcete být jistá, udělejte si další test.. Doktor ji říkal že se to dá srovnat hormonama... Ale jak říkám, snoubenka nic nebere, ani ty hormony a je v pohodě, sice to má nepravidelné, ale nějak ji to netrápí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.