Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Tak tenhle problém se mi podařilo dokonale vyřešit.Na sekanou si sůl odvažuju,protože nesnáším ochucování syrového masa.Bohožel jsem si posledně nevšimla,že se mi zasekla váha a sekaná byla tak přesolená,že kdybych jí nakrájela na velice tenké plátky,tak bych jí mohla podávat jako masové chipsy.A teď ta rada:
Sekanou jsem nakrájela asi na 2cm plátky a poukládala na hluboký plech.Zalila jsem jí vodou(voda musí přesahovat sekanou asi o 1cm.)Na to jsem poukládala na tenší plátky nakrájené syrové brambory a dala znovu péct.ASI- po půl hodině jsem sekanou vyndala a skontrolovala.Byla ještě pořád dost slaná.Vodu jsem vylila ,sekanou opět zalila stedenou vodou,znovu položila na ní nové plátky brambor.Udělala jsem to jenom 2x,a můžu vám říct,že sekaná byla vynikající a nikdo nic nepoznal. Po vyjmutín doporučuju plátky naukládat k sobě (aby neokoraly)a dát vychladit. Mějte se hezky Heda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.