Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naucit pit 11-ti mesicni dite z láhve

Od: shonalika odpovědí: 3 změna:

ahojte pisi ohledne kamaradky.ma 11-ti mesicni holcicku a nemuze ji naucit pit z flasky ani z hrnicku.uz nevi co delat.vyzkousela snad cokoliv,ruzne dudliky,flasky,proste mala vse otoci a zacne to cumlat.stale ji koji a to bude asi ten problem ze si tekutiny veme z mlicka.premysli ze ji necha cely den bez prsa-piti a tim ji vecer donuti se napit.chce ji prestat kojit a tak ma strach jak to bude delat aby mala mela nejake tekutiny.chce ji navecer davat sunar ale nevi jak kdyz ji flasku neveme.nemate nekdo podobne zkusenosti ci napady jak ji to naucit?predem vam dekuji za tipy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

1x

téměř roční dítě zajisté jí lžickou... tak at jí dává večer kašičku lžičkou.

odnaučit kojení je někdy docela problém... moje dcera si vzala lahvičku poprvé v noci po tmě když jsem ji přitiskla k prsu ale do pusy šoupla dudlík...;) Ale časem si zvykla...

shonalika
hodnocení

dekuji za radu.rikala jsem ji at ji zkusi dat k prsu jako ze se jde kojit a da ji tam flasku se sunarem.lzickou ji ale ji jde hlavne o to jak ji naucit pit z flasky ci hrnićku at ji muze prestat kojit.reknu ji vasi radu.

myse*

zkoušela jsem všechno možné - i vyhladovět - vydržela klidně 6hodin až na příkrm... Vždy dostala hysterický záchvat když mě viděla jít s flaškou... Zkoušela jsem všelijaké rady - dudlíky gumové, silikonové, kulaté, placaté, malou dírku, velkou... hrnečky se zobáčkem, normální hrneček... Pak mi někdo poradil vyvařit dudlíky v mateřském mlíce - to taky nezabralo.

Nakonec jsem přišla na to, že malá chtěla hlavně ten kontakt, jistotu, přitulení... tak jsme se to naučily nejdřív v noci, tělo na tělo a pak i ve dne...

tady bude trochu problém, že děcko už je velké a už si bude prosazovat vlastní vůli, znám to z okolí, prtě přiběhne, vykasá mámě tričko a chce napít... Mi osobně se to nelíbí ale každého volba. Asi bych zavedla kojení pouze 1x denně na jednom místě - např. v posteli ráno po probuzení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]