Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vbočená kolena a lýtka do O - jak zamaskovat?

Od: jarsulomi* odpovědí: 10 změna:

ahojky,,mám vbočená kolena a lýtka do o,,,poradte,,jaký typ kozaček a oblečení zvolit pro zamaskování této vady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Já bych Vám poradila kozačky takové, v jakých Vy sama se nejlépe cítíte. Když budete Vy sama v pohodě, tak i vbočená kolena a lýtka do O budou tak zanedbatelné. Už jsem viděla pár žen, které měly i celé nohy do O. A nesly si to hezky v úzkých riflích a vysokých kozačkách. Ale protože se tvářily sebevědomě, tak mi nepřišlo na mysl, abych se nad jejich zjevnou kosmetickou vadou vůbec pozastavovala. Nikdo přeci není dokonalý.

jarsulomi*
hodnocení

děkuji moc,,máte pravdu tato odpověd mi pomohla,,jsou to asi malichernosti,,,proti jiným,,,

buss

no u mužů je to trocha jinačí pohled na věc. Co tak příhodné sukně, kabát, širší kalhoty. A když, tak si toho nevšímat.

jarsulomi*
hodnocení

DÍKY,,,,,TAKY INSPIRACEEEEEEE,,,,,,KDYŽ SE BUDU USMÍVAT A NEZAKOPNU,,TAK SNAD SE MI NIKDO NEBUDE DÍVAT NA NOHY...

1jara*

Nic si z toho nedělejte některým se to líbí. Koukněte na Fotbalisty.

Ten kdo vás má rád, vás bere taková jaká jste a ostaním je po tom houby.

doplněno 05.11.10 14:04:

Přesně tak, nikdo není dokonalý.

jarsulomi*

díky,,asi máš pravdu,,,,,lepší křivé nohy,,než charakter,,že?

hodnocení

2x

A co korekční osteotomii bérce?

jarsulomi*

ahojky,,tak to je pro mě složitý termíma moc odborný,,můžeš mi to přiblížit konkrétněji?děkujííí Jarmi

No já měl problémy s koleny (arthrozu) a ortopédi mi řekli, že to zhoršuje i to, že mám nohy do o, a tlak na kloub není v ose. Tak mi nohu uřízli a přišili ji rovně. Pravda, jako čistě kosmetická operace to asi není to pravé, a gonarthrozu ti nepřeji, ale zmínil jsem to. (Mně taky v době té operace bylo kolem šedesátky, to už má člověk na potíže s klouby nárok. Ale založeno na ně bylo už dřív.)

doplněno 05.11.10 14:17:

Samozřejmě jsem to napsal s lehkou nadsázkou, tu nohu mi neuřízli docela, jen v ní udělali krátký řez, aby se dostali ke kosti a tu pak narovnali; zřejmě ji přeřezali a srovnali nějakými odebranými a vloženými klínky. To přesně nevím, tu techniku, ale rozhodně nemám teď nohu kratší, a ta jizva není skoro vidět. A k vysvětlení termínů - os osis je kost, tomos je řecky nůž, takže osteotomie znamená, že se při tom řeže kost (podobně ana tomie - řezání těla, lobotomie-odříznutí čelního laloku (lobos)

hodnocení

0x

Zkuste se podívat na tohle video a přečíst si příslušné e-stránky:

eshop.notioterapie.cz/...

Možná by Vám to mohlo pomoci tzv. systémově.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]