Nejste přihlášen/a.
ahojky,,mám vbočená kolena a lýtka do o,,,poradte,,jaký typ kozaček a oblečení zvolit pro zamaskování této vady
Dobrý den. Já bych Vám poradila kozačky takové, v jakých Vy sama se nejlépe cítíte. Když budete Vy sama v pohodě, tak i vbočená kolena a lýtka do O budou tak zanedbatelné. Už jsem viděla pár žen, které měly i celé nohy do O. A nesly si to hezky v úzkých riflích a vysokých kozačkách. Ale protože se tvářily sebevědomě, tak mi nepřišlo na mysl, abych se nad jejich zjevnou kosmetickou vadou vůbec pozastavovala. Nikdo přeci není dokonalý.
děkuji moc,,máte pravdu tato odpověd mi pomohla,,jsou to asi malichernosti,,,proti jiným,,,
no u mužů je to trocha jinačí pohled na věc. Co tak příhodné sukně, kabát, širší kalhoty. A když, tak si toho nevšímat.
DÍKY,,,,,TAKY INSPIRACEEEEEEE,,,,,,KDYŽ SE BUDU USMÍVAT A NEZAKOPNU,,TAK SNAD SE MI NIKDO NEBUDE DÍVAT NA NOHY...
ahojky,,tak to je pro mě složitý termíma moc odborný,,můžeš mi to přiblížit konkrétněji?děkujííí Jarmi
No já měl problémy s koleny (arthrozu) a ortopédi mi řekli, že to zhoršuje i to, že mám nohy do o, a tlak na kloub není v ose. Tak mi nohu uřízli a přišili ji rovně. Pravda, jako čistě kosmetická operace to asi není to pravé, a gonarthrozu ti nepřeji, ale zmínil jsem to. (Mně taky v době té operace bylo kolem šedesátky, to už má člověk na potíže s klouby nárok. Ale založeno na ně bylo už dřív.)
doplněno 05.11.10 14:17:Samozřejmě jsem to napsal s lehkou nadsázkou, tu nohu mi neuřízli docela, jen v ní udělali krátký řez, aby se dostali ke kosti a tu pak narovnali; zřejmě ji přeřezali a srovnali nějakými odebranými a vloženými klínky. To přesně nevím, tu techniku, ale rozhodně nemám teď nohu kratší, a ta jizva není skoro vidět. A k vysvětlení termínů - os osis je kost, tomos je řecky nůž, takže osteotomie znamená, že se při tom řeže kost (podobně ana tomie - řezání těla, lobotomie-odříznutí čelního laloku (lobos)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.