Nejste přihlášen/a.
Zdravím Poslední dobou přemýšlím o tom, že bych si nechala dát do jazyku piercing.. Ale všimla jsem si, že většina holek si ho nechává dávat spíš ke kraji jazyka, ale to nechci především kvůli zubům.. Myslíte, že by mi ho mohli v nějakým salonu dát spíš doprostřed jazyka nebo by to bylo divný? Díky moc
Pokud by jsi chtěla něco exkluzivního co jiné holky nemají, tak mám doma ještě po dědovi takové kroužky. To měla naše Nela i ty ostatní v nose. A byly to skvělé holky. Dojily skoro 20 litrů.
První zkuste pir. do nosu, obočí,uší,rtů, stydkých pysků a jinde dole - kamarád v opilosti do nosu a dodnes to má za skvělý zážitek když po týdnu skončil na Aru s infekcí jako prase ve 40 horečkách a otravou krve a poškozenou slezinou/?pokud si to dobře pamatuji... / ve zverimexu se prodávají takové kroužky plastové pro slepice aby se vědělo kdy kterou zabít podle stáří, pokud se mermomocí chcete lišit, tak si třeba uřízněte ucho, špičku nosu nebo palec...zcela určitě budete in, pochybuji, že dnešní pomatenci vědí že ve středověku náušnice byla znakem svobodných pánů...
ale doba je zlá, nedejte se odradit určitě ta bolest bude stát za tu krásu a třeba ani tu infekci nedostanete...vpřed a dejte sem foto inkriminovaného místa až to bude...
Je fakt, že ať si myslíme, co chceme, tazatelka se ptá slušně a zaslouží si slušnou odpověď... Nicméně já osobně bych se spíš trochu bála toho, jestli se mi nepoškodí povrch jazyka, resp. chuťové buňky... Nejsem lékař ani nemám s piercingem žádné zkušenosti, ale napadá mě, jestli pro tu "polohu" ke špičce není třeba i tento důvod. No nevím, i já bych Vás od toho zrazovala, ale dělejte, jak myslíte, hlavně správně říkáte - někam, kde jsou fakt profíci a vědí, co dělají...
Já tedy beru piercing jen jako náušnici.. Vždyť to vlastně není nic jiného. A nepříjde mi, že když rodiče nechávají svým novorozeným dcerkám nastřelit uši, tak jim jde o to, aby se jejich dcery lišily.. A co se týče nebezpečí a infekce.. nejsem tak hloupá, abych šla do salonu, kde neví, co je desinfekce.. A v opilosti, jako váš kamarád, si jistě piercing dělat nenechám. To, že si nechávám nastřelit piercing, ze mě ještě nedělá nějakého burana, natož slepici a ocenila bych, kdybyste mi pouze odpověděl na otázku. Děkuji.
Markéto bohuzel nezaroste... naopak se bude porád zvetsovat... Má to jedno výhodu, po několika letech treninku muzete dirku v jazyku pouzivat treba jako drzák na sálek kávy...
Markéto, ono dál na jazyku nedávají piersing kvůli slinné žláze. Zkus se podívat na to místo, kde chceš piersing nejen z vrchu, ale i zespoda. Aby Tě pak netrápila pusa věčně plná slin, což může být třeba při líbání docela nepříjemné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.