Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový dotaz, chtela bych si koupit epilátor, ale nikde jsem nevyčetla, jak vlastne funguje? Bolí to? a tam je jako nejaká speciální žiletka? Poradte prosím, jak vám může zůstat pokožka tak dlouho bez chloupků? Dá se použít i na intimní místa? dekuji za odpoved.
Používám Panasonic, nohy škubu tak po třech týdnech, ale podpaží a intimní místa raději holím, protože to příšerně bolí.
Bolí to vždycky a myslím si , že všemi typy, mám Braun a osobně jsem mu dala přezdívku , mengeleho přístroj´´,Radila bych Vám ,pokud si ho chcete pořídit tak bez přídavných funkcí, protože chlazení apod. od bolesti nepomůže jen to zvyšuje cenu. Jinak mě se zdá lepší a méně bolestivé trhání za pomoci teplého vosku, vytrhne se naráz více chlupů a tak to máte rychleji za sebou, ale bolí to taky , ale pro mne snesitelněji. Jinak epilátor na intimní místa ne, vosk ano, ale musí to být hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.